Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor in Toegepaste Data Science en Kunstmatige Intelligentie
Breda University of Applied Sciences

Bachelor in Toegepaste Data Science en Kunstmatige Intelligentie

Breda, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

01 May 2024

Sep 2024

EUR 3.160 *

Op de campus

* het instellingscollegegeld voor bacheloropleidingen bedraagt € 13.130

Invoering

Heb jij een databrein?

Virtuele assistenten zoals Siri, het Netflix-startscherm en de besturing van zelfrijdende auto’s worden allemaal mogelijk gemaakt door gebruik te maken van big data en kunstmatige intelligentie. Gefascineerd door nieuwe technologie? Dan is dit jouw studieprogramma.

Kunstmatige intelligentie (AI) verandert onze manier van leven en ons welzijn radicaal. Voorbeelden? De toepassing van AI resulteert in betere diagnoses en behandelingen in zorggerichte ouderenwoningen, slimmere energienetwerken en duurzame voedselproductie. Met deze opleiding Kunstmatige Intelligentie speel jij straks een rol in dit alles.

Leergemeenschap

In deze bacheloropleiding word je getraind in Data Science, AI, consultancyvaardigheden en technologische (programmeer)vaardigheden. Je professionele carrière vereist dat je een brede kennis hebt van datamanagement en kunstmatige intelligentie en diepgaande vaardigheden op het door jou gekozen expertisegebied, datawetenschap, consultancy en programmeren.

Projectmatig leren

De onderwijsstructuur van dit programma is gebaseerd op Projectgebaseerd Leren (PGO). Dit is een lesmethode waarbij studenten kennis en vaardigheden opdoen door gedurende een langere periode te werken aan het onderzoeken en beantwoorden van een complexe vraag, probleem of uitdaging. De nadruk ligt op het faciliteren van studenten om zelfgestuurde leerlingen te worden die een probleem kunnen analyseren en alle middelen om hen heen kunnen gebruiken om oplossingen te vinden.

Tijdens je vierjarige studie werk je in een gesimuleerd DataLab aan verschillende dataprojecten. Het grootste deel van je tijd besteed je aan het werken aan projecten, individueel of in groepen. Het programma wordt ondersteund door een sterke digitale leeromgeving.

toelatingen

Ontdekkingsdag

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Waarom studeren aan Breda University of Applied Sciences

Over de school

Chat with students

Vragen