Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor in toeristisch management
Breda University of Applied Sciences

Bachelor in toeristisch management

Breda, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

01 May 2024

02 Sep 2024

EUR 2.530 *

Op de campus

* het instellingscollegegeld voor bacheloropleidingen bedraagt € 12.500,-

Invoering

Toerisme is fantastisch!

Kun jij mensen een geweldige reiservaring bezorgen en tegelijkertijd rekening houden met de natuurlijke omgeving en de lokale bevolking? Wilt u een duik nemen in de avontuurlijke wereld van toerisme, recreatie en hospitality? Welkom aan boord van de professionele bacheloropleiding Tourism Management in Breda!

Ons reisgedrag – en ook de manier waarop we onze vakanties organiseren – verandert. Hoe reageert de toeristische sector op deze veranderingen? Hoe kun je milieubelangen verzoenen met lokale bedrijfsbelangen? Wat kun je met technologie en hoe creëer je een optimale klantervaring? Hierover leer je alles in onze levendige internationale gemeenschap!

Leergemeenschap

Tijdens je studie werk je samen met professionals uit de industrie in een internationale leeromgeving. In deze 'leergemeenschap' vindt het leren plaats in een actief en sociaal proces van samenwerkend leren, waarin studenten, docenten en professionals uit het bedrijfsleven de drijvende kracht zijn. Je werkt aan echte opdrachten voor echte bedrijven. Bovendien leer je hoe het in de praktijk werkt via bedrijfsbezoeken, excursies, stages en een excursie.

toelatingen

Ontdekkingsdag

Programma collegegeld

Waarom studeren aan Breda University of Applied Sciences

Over de school

Chat with students

Vragen