Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor of Science in Tourism
Breda University of Applied Sciences

Bachelor of Science in Tourism

Breda, Nederlanden

3 Years

Engels

Full time

01 May 2024

02 Sep 2024

EUR 2.530 *

Op de campus

* het instellingscollegegeld voor bacheloropleidingen bedraagt € 12.500,-

Invoering

In een joint degree met Wageningen Universiteit bieden wij een academische bacheloropleiding aan waarin je onderzoek doet naar de ontwikkelingen in het toerisme en de impact daarvan op de maatschappij, het milieu en de economie. De Bachelor of Science in Tourism is de enige academische opleiding op het gebied van toerisme in Nederland.

In deze academische bacheloropleiding combineer je economische, sociale en milieuwetenschappen. Je bestudeert theorieën en concepten, krijgt intensieve training in onderzoeksmethoden en leert deze kritisch te evalueren. Ook doe je praktijkervaring op.

Ontdek het potentieel van duurzaam toerisme

Benieuwd naar de impact van toerisme op de samenleving, het milieu en de economie? Ontdek het in de Bachelor of Science Toerisme!

Je studeert eerst twee jaar in Breda en daarna een jaar aan Wageningen Universiteit. Best bijzonder, de BSc Toerisme is de enige academische bacheloropleiding op het gebied van toerisme in Nederland. Het is een combinatie van economische, sociale en milieuwetenschappen. Onderwerpen van onderzoeksprojecten zijn onder meer duurzaamheid, klimaatverandering, mondialisering en gezondheid.

Leergemeenschap

De Bachelor of Science (BSc) Toerisme is een driejarig joint degree-programma dat wordt gegeven door medewerkers van zowel Breda University of Applied Sciences als Wageningen University & Research.

Jaar 1 en 2 vinden plaats in Breda. In het eerste jaar verken je het complexe en veelzijdige fenomeen toerisme vanuit verschillende invalshoeken. In het tweede jaar verdiep je je kennis van de ontwikkeling van duurzaam toerisme. Dit jaar omvat een onderzoeksproject op een internationale bestemming. Het derde jaar vindt plaats in Wageningen en bestaat uit een minor naar keuze en je academische bachelorscriptie.

Tijdens je studie werk je aan een grotere (onderwijs)autonomie. Dit betekent dat de onderwijsbegeleiding in onze leergemeenschap het eerste jaar op zijn hoogtepunt is en de komende twee jaar geleidelijk afneemt.

toelatingen

Ontdekkingsdag

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Waarom studeren aan Breda University of Applied Sciences

Over de school

Chat with students

Vragen