We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Eva Dang
Bristol Baptist College

Bristol Baptist College

Bristol Baptist College

Invoering

De wereld verandert. De plaats van de kerk in de wereld verandert. God roept vrouwen en mannen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden op om kerk en wereld te dienen in zending en bediening. Bristol Baptist College speelt in op al deze uitdagingen. De focus ligt op een missie tussen culturen en subculturen. De nadruk ligt op bediening in hedendaagse contexten. We stemmen pakketten van op plaatsing gebaseerde contextuele training en opleiding af op de behoeften van elke student.

Inactieve samenwerking met BMS World Mission, Urban Expression en tientallen innovatieve lokale kerken en projecten, 's werelds oudste baptistencollege is toegewijd om deel uit te maken van de nieuwe dingen die God aan het doen is. Het College heeft deze dynamische ministeries; Ministeriële vorming, ministeries voor kinderen, jeugd en gezinnen, theologisch onderwijs, gemeenschapsonderwijs en onze nieuwe onderzoeks- en studiecentra.

Locaties

  • Clifton

    Clifton Down, BS8 3NJ, Clifton

    Vragen