Keystone logo
Brno University of Technology Bachelor in elektronica en communicatietechnologieën
Brno University of Technology

Bachelor in elektronica en communicatietechnologieën

Brno, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 1.000 / per year

Op de campus

Invoering

Elektronica en communicatie - de toekomst van onze wereld

De bacheloropleiding "Electrical Engineering" biedt een universitair diploma in elektrotechniek met een specialisatie in elektronica en communicatiesystemen en met een specialisatie op het gebied van elektrotechniek en automatisering. Het studieprogramma is gericht op kandidaten met kennis, vaardigheden en capaciteiten voor gebruik in de productie, service of service engineering van de elektrische industrie.

Titel na afstuderen: Bc.

Hoofdvakken: wiskunde, natuurkunde

Postdoctorale vaardigheden:

  • basiskennis van elektronica
  • embedded systeem ontwerpen

Mogelijke banen voor afgestudeerden:

  • communicatieoperators en specialisten over de werking, het onderhoud en de service van elektronische apparaten of systemen
  • ingenieur of technicus
  • specialisten in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van elektrische en elektronische apparaten

Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om verder te studeren aan een vervolgmaster.

Verdere beschrijving:

De bacheloropleiding "Electrical Engineering" biedt universitaire studies op het gebied van elektrotechniek met een specialisatie in elektronica en communicatiesystemen en een specialisatie in sterkstroom elektrotechniek en automatisering. Het studieprogramma heeft tot doel om aanvragers te voorzien van kennis, vaardigheden en vaardigheden voor toepassing in de productie, exploitatie of service technische praktijk van de elektrotechnische industrie.
De student verwerft hoogwaardige theoretische kennis in wiskunde, natuurkunde, elektrotechniek, de basis van onderwerpen gericht op elektronica, communicatiesystemen, high-current elektrotechniek en automatisering. De nadruk ligt ook op algemene en professionele taaltraining.

Tegen de tijd dat ze afstuderen, zijn onze studenten specialisten in het ontwerpen en gebruiken van elektronische schakelingen en technologie voor elektronica, communicatie en ingebedde systemen.

Trefwoorden: Elektrotechniek, Elektronica, Communicatie en Regeltechniek, Elektronica en Communicatie, Automatisering en Meting, Elektrotechniek en Elektronica, Micro-elektronica en Technologie, Tele-informatica

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Over de school

Vragen