Keystone logo
Bangkok University International Bachelor Bedrijfskunde (Ondernemerschap)
Bangkok University International

Bachelor Bedrijfskunde (Ondernemerschap)

Khlong Nueng, Thailand

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jul 2024

THB 443.980 *

Op de campus

* semester 1: 30.180 THB

Invoering

Het ondernemerschapsprogramma van BUSEM is het enige instituut in Zuidoost-Azië dat samenwerkt met Babson College in de Verenigde Staten, waarbij gebruik wordt gemaakt van het curriculum en de concepten van ondernemerschapsonderwijs. Daarnaast werkt BUSEM samen met 34 universiteiten over de hele wereld als academische en ondernemerschapsbondgenoten, zodat onze studenten kennis en ervaringen opdoen van echte businessexperts. Onze uitgebreide onderwijsaanpak behandelt onderwerpen met betrekking tot producten, diensten en start-ups en biedt studenten waardevolle inzichten van professionals uit de industrie.

Ons programma voorziet in diverse behoeften, van het lanceren van start-ups tot het bevorderen van familiebedrijven. Het aparte curriculum van BUSEM biedt projectgebaseerd leren onder begeleiding van instructeurs van bedrijfseigenaren. Elk academisch jaar biedt extra activiteiten zoals interacties in het Business Center for Entrepreneurs (BCE), waar studenten kennis en ervaring kunnen uitwisselen met echte bedrijfseigenaren.

We stimuleren bedrijfsplanning en start-ups voorafgaand aan het afstuderen, waarbij tot 100.000 baht (rentevrije) financiering mogelijk is voor studentenondernemingen. Het BCE helpt bij het begeleiden van bedrijfsinspanningen, terwijl online wegen zoals marktplaatsen en sociale media worden aangemoedigd. BUSEM, de modehub van Thailand, werkt uitgebreid samen en is de eerste Thaise universiteit met een memorandum of understanding met Lazada voor online innovatie.

BUSEM is uw toegangspoort tot meesterschap in ondernemen en het creëren van een familie-erfenis.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Waarom studeren aan Bangkok University International

Over de school

Vragen