Keystone logo
Bangkok University International Bachelor of Arts in culinaire kunsten en design
Bangkok University International

Bachelor of Arts in culinaire kunsten en design

Khlong Nueng, Thailand

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jul 2024

THB 617.730 *

Op de campus

* semester 1: 69.830 THB

Invoering

Ervaar een wereld aan culinaire mogelijkheden via het Culinary Arts and Design-programma van BU International. Of je culinaire aspiraties je nu leiden naar styling, consulting, specialiseren, een mediapersoonlijkheid worden of het bezitten van je eigen voedselbedrijf, ons programma combineert naadloos de essentiële ingrediënten om iets echt buitengewoons te creëren.

Bij BU International staan we klaar om je toe te rusten met fundamentele culinaire vaardigheden, waaronder keukenwerkzaamheden, mesbeheersing, kooktechnieken, culinaire voeding en de kunst van het foodstyling. Onze geavanceerde faciliteiten voegen nog meer waarde toe aan je culinaire reis, zodat je niet alleen recepten kunt volgen, maar ook unieke gerechten kunt creëren door je ontwerpvaardigheden toe te passen en zo nieuwe eetervaringen te creëren.

Onze faciliteiten en apparatuur zijn zorgvuldig ontworpen om de professionele voedingsmiddelenindustrie na te bootsen, zodat je goed voorbereid op culinaire reis gaat.

Zelfs als je nog nooit in de keuken hebt gestaan, hoef je je geen zorgen te maken. The Kitchen' wacht op je, waar onze instructeurs je met demonstraties op groot scherm door elke kookstap leiden voordat je het zelf probeert.

Voor mensen met een passie voor taarten en eclairs is ons 'Patisserie Lab' het perfecte toevluchtsoord. Deze volledig uitgeruste ruimte is bedoeld voor aspirant-banketbakkers en liefhebbers van de bakkerij, met moderne apparatuur om je vaardigheden aan te scherpen.

Internationale en Thaise gerechten worden onderwezen en geoefend in ons "Culinaire Lab", dat is uitgerust met de nieuwste apparatuur en ingrediënten waarmee een breed scala aan regionale en internationale gerechten kan worden gemaakt. Daarnaast bieden we masterclasses onder leiding van internationale gastchefs, waarin culinaire technieken uit de hele wereld worden uitgelegd. Doe mee aan workshops met beroemde chef-koks, stel vragen en misschien kom je wel in een van hun kookprogramma's.

Waarom dit vakgebied bestuderen?

  • Mogelijkheid om in 3,5 jaar af te studeren
  • Je leert alles over de foodservice-industrie en de kerncursussen richten zich op culinaire & ontwerpvaardigheden, servicemanagement en Engelse communicatieve vaardigheden.
  • De cursussen zijn projectgebaseerd, dus je leert niet alleen hoe je moet creëren, je maakt en proeft ook je eigen "meesterwerken".
  • Specialiseer je interesses door middel van keuzevakken in de internationale keuken, taartdecoratie, gevorderd bakken en patisserie of drankenspecialisatie waaronder wijn, mixologie of koffie & theezetten
  • Naast culinaire en managementvaardigheden kun je ook leren over productidentiteit en branding, het ontwerpen van voedingsproducten en toekomstige voedselbronnen.
  • Moderne en volledig uitgeruste keukenlabs
  • Gespecialiseerde workshops door vooraanstaande experts die het nieuwste en het beste in de voedingsindustrie demonstreren
  • Flexibele stageprogramma's waarbij je lokaal of internationaal kunt studeren
  • Double Degree Programma met Culinary Arts Academy (CAAS), Zwitserland

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Waarom studeren aan Bangkok University International

Over de school

Vragen