
BSc in
Bachelor of Science in toerisme en catering Budapest Business School

Invoering
Het doel van het programma is om gekwalificeerde professionals vrij te geven die beschikken over kennis van vreemde talen en inzicht in de financiële bedrijfsvoering en organisatorische kenmerken van toerisme- en horecabedrijven en, in het bezit van praktijkervaring, in staat zijn de noodzakelijke veranderingen te evalueren en te analyseren en optimale beslissingen. Ze verwerven ook kennis die hen in staat zal stellen een alomvattend beeld te hebben van regionale instellingen voor toerismebeheer en deze te beheren.
Uitgerust met de opgedane kennis kunnen afgestudeerden toeristische bedrijven en non-profitorganisaties oprichten en beheren.
Specialisatie
We bieden 5 optionele specialisaties:
- Gezondheid, sport en ecotoerisme: sporttoerisme en sportevenementen; gezondheidstoerisme; ecotoerisme
- Europees toerisme: Europees toerismebeleid en -regelgeving, bestemmingsbeheer en toerismeplanning
- Toeristische ontwikkeling en regiobeheer: toerisme en regionale ontwikkeling; beheer van toeristische bestemmingen
- Reis- en Evenementenorganisatie: Bedrijfsadministratie van reisbureaus; evenementmanagement
- Commerciële Catering