Keystone logo
Budapest International College BA in internationale betrekkingen
Budapest International College

BA in internationale betrekkingen

Budapest, Hongarije

6 Semesters

Engels

Full time

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 2.800 / per semester

Op de campus

Invoering

Het doel van de cursus is het opleiden van professionals die in staat zijn om de internationale sfeer van politiek, beleid en politiek te begrijpen en te analyseren op het niveau van het systeem (IGO, INGO's, TNC's, MNCS en internationale kennisorganisaties op mondiaal en regionaal niveau), staten, individuen en groepen (bewegingen, partijen en netwerken).

Ben je geïnteresseerd in de krachten die onze mondiale samenleving vormgeven? International Relations is een afstudeerrichting die zich bezighoudt met de mondiale problemen en mogelijke oplossingen van vandaag, en is geschikt voor jou als je je kennis en begrip van dit multidisciplinaire veld wilt verdiepen. Je krijgt inzicht in de organisatorische risico's en kansen die klimaatverandering met zich meebrengt en je leert je bedrijfsmodel opnieuw af te stemmen op waarde en veerkracht op de lange termijn. Ons programma zal je openstellen voor een beter begrip van de onderling verbonden wereld waarin we leven.

Je zult in staat zijn om

 • Inzicht in organisatie en management van verschillende soorten organisaties en instellingen:
  • Externe diensten op systeemniveau: multilaterale internationale regels, beleidseenheden en openbare beleidsvorming op de belangrijkste functionele gebieden.
  • Diensteenheden voor buitenlands beleid (ministeries van buitenlands beleid, afdelingen van functionele ministeries, externe diplomatieke diensten, deelnemend transnationaal niveau van externe diensten op het niveau van de staten
  • De wereld van transnationale organisaties, internationale bewegingen en netwerken, hun rol in regimeformaties en mondiale en regionale beleidsvorming
 • Werken in interne organisaties en netwerken van de overheid, non-profitorganisaties en het bedrijfsleven, met inzicht in hun managementstructuren, programmering, projectering en andere activiteiten op het gebied van netwerk- en coalitievorming. Je bent in staat om senior vraagstukken, teammanagement en operationele activiteiten te vervullen.
 • Interculturele communicatie en interacties met internationale individuen, groepen en instellingen met behulp van de instrumenten, benaderingen en methodologie van de IR-discipline in unilaterale, multilaterale, harde en zachte, publieke en digitale en complexe diplomatie voor het begrijpen en beïnvloeden van keuzes en gedrag van de partners.

Gespecialiseerde aandachtsgebieden

 • Groene economie
 • Internationaal management
 • Studies van de Europese Unie

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen