Keystone logo
Budapest International College BPROF in Computerwetenschappen Operationele Techniek, KJU
Budapest International College

BPROF in Computerwetenschappen Operationele Techniek, KJU

Budapest, Hongarije

6 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 2.800 / per semester

Op de campus

Invoering

Onze cursus bereidt je voor op een carrière in het snelgroeiende gebied van slimme technologieën, dat naar verwachting de grootste aanjager van technologische en economische ontwikkeling in de komende decennia zal worden.

De KJU-opleiding bereidt je voor op een carrière in het snel groeiende gebied van slimme technologieën, dat naar verwachting de grootste aanjager van technologische en economische ontwikkeling in de komende decennia zal zijn. De voortdurende technische revolutie zal ingenieurs vereisen die bekwaam zijn in zowel computersoftware als hardware en die de technische vaardigheden hebben om complexe, intelligente systemen te ontwerpen en te implementeren. Het doel van de cursus is om studenten uit te rusten met een solide set vaardigheden in moderne technieken op het gebied van cyberbeveiliging door middel van kwaliteitsonderwijs dat nodig is voor IT-professionals die IT-processen in het algemeen kunnen begrijpen en in staat zijn om te internationaliseren voor de wereldwijde zakelijke / institutionele omgeving.

Dit programma wordt aangeboden door Kodolányi János University (KJU) in samenwerking met Budapest International College.

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen