Keystone logo
Business and Language College Spain 4-jarige graad in internationaal bedrijfsmanagement en Spaans
Business and Language College Spain

4-jarige graad in internationaal bedrijfsmanagement en Spaans

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 5.200 / per semester

Op de campus

Invoering

Ons International Business Management en Spaans programma is een uitgebreide 4-jarige bacheloropleiding.

Deze multidisciplinaire opleiding bereidt studenten voor op succes in het internationale bedrijfsleven, waarbij theoretische kennis wordt gecombineerd met toepassingen in de praktijk en waarbij essentiële vaardigheden in management, financiën, recht en digitale technologieën worden gestimuleerd. De International Business Management-modules van dit programma worden 100% in het Engels gegeven.

Gedurende je vier jaar volg je dagelijks intensieve lessen Spaans, zodat je de cursus kunt afsluiten met een professionele spreekvaardigheid in het Spaans. Ervaar de flexibiliteit van ons universiteitsprogramma: volg je 1e en 4e jaar in het bruisende Madrid en kies tussen Malaga, Barcelona of Valencia voor je 2e en 3e jaar.

Waarom onze opleiding International Business Management en Spaans volgen

Deze vierjarige geaccrediteerde opleiding legt de nadruk op praktische zakelijke vaardigheden, zodat afgestudeerden direct na hun afstuderen goed zijn toegerust voor de dynamische wereld van het internationale bedrijfsleven. De focus op geavanceerde digitale technologieën, recht, ethiek en ondernemerschap bereidt studenten voor op innovatieve leiders en effectieve besluitvormers in diverse zakelijke omgevingen, klaar om uit te blinken in wereldwijde markten.

Deze cursus is een flexibele-locatiecursus, wat betekent dat je het eerste jaar in Madrid moet volgen, maar dat je de drie daaropvolgende jaren op een van onze andere locaties in Spanje kunt volgen. Tijdens je 4-jarige programma zul je veel meer over Spanje te weten komen, terwijl je op verschillende plaatsen waardevolle contacten opdoet.

Ideale studenten

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen