Keystone logo
Buena Vista University (BVU)

Buena Vista University (BVU)

Buena Vista University (BVU)

Invoering

Wie we zijn Welkom bij Buena Vista Universiteit in Storm Lake, Iowa. Onze schilderachtige campus beslaat 60 hectare en ligt aan de oevers van een 3.200 hectare groot natuurlijk meer. Storm Lake heeft een bevolking van iets meer dan 10.000 met een assortiment van retail, entertainment en eetgelegenheden aanbod voor wanneer je het gevoel dat ontsnappen campus voor een tijdje.

BVU biedt een boeiende en collaboratieve leerzame ervaring. Geniet van een klein klaslokaal waar je leert over de wereld, het leven en jezelf van professoren die om je geven en worden geïnvesteerd in uw groei. BVU's top-notch faculteit echte wereld voorbeelden gebruiken naast bewezen lessen om u voor te bereiden op het succes nadat u door de Victory Arch lopen op afstuderen dag. Buiten de klaslokalen, vindt u een scala aan mogelijkheden om uw interesses en passies te verkennen. Van atletiek en podiumkunsten aan de politiek en service, heeft u toegang tot een veelheid aan bronnen en organisaties, zodat u actief betrokken kunnen worden in uw gemeenschap - op de campus en daarbuiten. Onze draadloze campus maakt het gemakkelijk om verbonden met de klas werk en vrienden te verblijven, of je zit in de bibliotheek of loungen bij het meer.

Beyond Storm Lake

Wellicht heb je al een aantal college krediet en wilt u uw hbo-opleiding te voltooien in een leer-gerichte omgeving als de onze, maar moeten dichter bij huis te blijven. Hebben wij een oplossing. BVU heeft 15 locaties in gemeenschappen rond de staat, met onze Graduate & Professional Studies programma.

Locaties

  • Storm Lake

    Buena Vista University 610 West 4th St. , IA 50588, Storm Lake

    Vragen