Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
California State University Dominguez Hills

California State University Dominguez Hills

California State University Dominguez Hills

Invoering

CSU Dominguez Hills, centraal gelegen in de South Bay en het hart van Los Angeles, is een diverse, gastvrije gemeenschap van studenten en docenten die samenwerken om levens en gemeenschappen ten goede te veranderen. Door onze sterke en relevante academische programma's, toegewijde facultaire mentoren, ondersteunend personeel, aantrekkelijke campus en studentenvoorzieningen, zet CSUDH zich in om onze studenten te verbinden met betaalbaar, hoogwaardig en transformatief onderwijs. CSUDH biedt onze gemeenschappen een essentiële bron voor talent, kennis, vaardigheden en leiderschap die nodig zijn om vandaag en morgen te gedijen.

Onze missie

We bieden onderwijs, studiebeurzen en service die door het ontwerp toegankelijk en transformatief zijn. We verwelkomen studenten die op zoek zijn naar academische prestaties, persoonlijke ontplooiing en voorbereiding op het werk van vandaag en morgen.

Onze visie

CSUDH is een essentiële educatieve en economische hulpbron voor de South Bay en zal worden erkend als een best presterende Comprehensive Model Urban University in Amerika. We zullen bekend staan als een campusgemeenschap en ontmoetingsplaats waar:

Diversiteit in al zijn vormen wordt verkend, begrepen en omgezet in kennis en praktijk die de wereld ten goede komt.

Technologie wordt omarmd en gebruikt om onderwijsgrenzen te overstijgen terwijl we studenten bereiken, zowel lokaal als wereldwijd.

Duurzame ecologische, sociale en economische praktijken zijn een manier van leven.

Studenten uit onze gemeenschap die een hbo-opleiding willen behalen, krijgen de Pathway en begeleiding om te slagen.

De faculteit en het personeel van de universiteit zijn betrokken bij het dienen van de dynamische behoeften van de omliggende gemeenschappen.

Het studentenleven is zinvol en levendig.

Onze prestaties en die van onze alumni worden nationaal en internationaal erkend.

Uiteindelijk studeren onze studenten af met een voorbeeldige academische opleiding, een zeer gerespecteerd diploma en een oprechte toewijding aan gerechtigheid en sociale verantwoordelijkheid.

Locaties

  • Carson

    East Victoria Street,900, 90747, Carson

    Vragen