Keystone logo
Canary Islands Business School

Canary Islands Business School

Canary Islands Business School

Invoering

Onderwijs & kwaliteit van leven

CIBS, een business school in het mooie en warme Las Palmas sinds 1986

Canary Islands Business School (Fundación Escuela de Negocios MBA) is een non-profitinstelling die zich richt op bedrijfsontwikkeling, studies en onderzoek in Las Palmas de Gran Canaria.

CIBS, opgericht in 1986, is een particuliere instelling die niet-gegradueerde programma's aanbiedt, evenals executive education (MBA's en executive development-programma's). We organiseren ook pre-undergraduate bedrijfskampen en winter- en zomerschoolprogramma's voor internationale leidinggevenden.

Met een duidelijke internationale roeping is het onze missie om onze studenten een veelzijdige en actuele kennis in zaken en ondernemerschap te bieden voor hun ontwikkeling als toekomstige leiders, CEO en prestigieuze professionals.

Onze partners

Bij Canary Islands Business School we veel waarde aan de samenwerking en deelname van zowel bedrijven als instellingen om onze visie waar te maken en onze missie uitstekend uit te voeren. Daarom willen we dat ze deelnemen aan onze activiteiten via ons Stageprogramma om een continue verbetering van de bedrijfsvoering te bieden.

Stages vereisen de medewerking van zowel openbare als particuliere bedrijven. We onderschrijven met hen samenwerkingsovereenkomsten die de voorwaarden en het kader verankeren om een wederzijds voordelige ervaring te bevorderen.

Leren door te doen met professionals

Onze trainers en docenten zijn professionals met een duidelijke roeping om hun kennis en ervaring te delen. We werken met de nieuwste trends in het bedrijfsleven, in een internationale omgeving om onze studenten te helpen de eigenaar van hun lot te zijn.

Locaties

  • Municipality of Las Palmas

    Calle Rubén Darío,6, 35005, Municipality of Las Palmas

Vragen