Keystone logo
Cardiff University BSc Psychology
Cardiff University

BSc Psychology

Cardiff, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year *

Op de campus

* voor overzeese gebieden voor thuis jaar twee en drie: £9.250 / jaar één: £9.000

Invoering

Psychologie is de systematische en wetenschappelijke studie van geest en gedrag. Psychologen bestuderen hoe we denken, voelen en handelen, zowel individueel als in een sociale groep. Psychologie heeft een breed scala aan toepassingen in de gezondheidszorg en sociale dienstverlening, in de industrie en handel, en in het onderwijs.

In dit driejarige programma bestudeer je psychologie vanuit een wetenschappelijk standpunt, met de nadruk op de sociale, cognitieve en biologische aspecten. Ingebed in een actieve onderzoeksomgeving ontwikkel je in deze cursus kritische kwantitatieve en kwalitatieve vaardigheden, waarmee je menselijk gedrag kunt voorspellen en verklaren.

Deze cursus is geaccrediteerd door de British Psychological Society en wordt gegeven door onze enthousiaste, onderzoeksactieve docenten van een van de toonaangevende onderzoeksafdelingen voor psychologie in het Verenigd Koninkrijk.

Waarom deze cursus bestuderen

In dit driejarige programma bestudeer je psychologie vanuit een wetenschappelijk standpunt, met de nadruk op de sociale, cognitieve en biologische aspecten. Je krijgt les van praktiserende onderzoekers - in veel gevallen vooraanstaande experts op hun vakgebied.

Geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS)

Dit programma voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen voor onderwijs die zijn opgesteld door de BPS.

Top 10

We staan in de top 10 voor psychologie in het Verenigd Koninkrijk (Complete University Guide, 2024).

Mogelijkheid om professionele ervaring op te doen als onderdeel van je studie

Wij zijn een van de weinige psychologenopleidingen die de mogelijkheid bieden om professionele ervaring op te doen in onze cursus Psychologie met Beroepsstage (BSc).

96% Werkgelegenheid

96% van onze afgestudeerden heeft een baan, volgt een vervolgstudie of beide 15 maanden na afronding van hun opleiding (Graduate Outcomes Survey, 2021/22).

Internationaal gerenommeerde onderzoekers betrokken bij het ontwerp en de levering van de cursus

95% van ons onderzoek is toonaangevend of internationaal excellent (Research Excellence Framework, 2021). Je krijgt les van onderzoekers die over het hele spectrum van de psychologie werken om de grote uitdagingen aan te pakken waarmee de maatschappij en het milieu worden geconfronteerd.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Chat with students

Vragen