Keystone logo
Carl Benz School of Engineering Bachelor in Mechanical Engineering - Specialisatie in Global Production Management
Carl Benz School of Engineering

Bachelor in Mechanical Engineering - Specialisatie in Global Production Management

Karlsruhe, Duitsland

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.180 / per semester *

Op de campus

* collegegeld voor EU-studenten | collegegeld voor studenten uit de EU: 8.680 EUR.

Invoering

De Carl Benz School of Engineering biedt afgestudeerden van de middelbare school de unieke kans om internationaal gerenommeerde Duitse ingenieursopleidingen in het Engels te volgen. Het 3-jarige bachelorprogramma is erop gericht toekomstige ingenieurs voor te bereiden op een succesvolle carrière.

Het Karlsruhe Institute of Technology (KIT) staat op de eerste plaats wat betreft inzetbaarheid onder alle Duitse universiteiten en behaalt elk jaar talloze topplaatsingen op het gebied van techniek. Als het Mechanical Engineering College van het KIT biedt de Carl Benz School of Engineering colleges van hoge kwaliteit door uitstekende professoren van het KIT. Alle studenten krijgen een individueel totaalpakket aan diensten, ondersteuning, aanvullende training en studiebegeleiding om hun beroepsprofiel te ontwikkelen.

Specialisatie in Global Production Management

Productiemanagement is van vitaal belang voor het functioneren van bedrijven. Deze specialisatie opent deuren naar talloze carrièremogelijkheden, waaronder het praktijkgerichte trainingsprogramma SmartFactory∂Industry.

Studenten leren over productieplanning en -controle, productielogistiek, distributiecentra, de optimalisatie van logistieke netwerken, materiaalstroomprocessen en projectbeheer. De evaluatie van methoden in termen van technische en economische aspecten en virtuele productontwikkelingsprocessen (product lifecycle management) zijn ook belangrijk.

leerplan

toelatingen

Ranglijsten

Ideale studenten

Over de school

Vragen