Keystone logo
Carl Benz School of Engineering Bachelor in Werktuigbouwkunde - Specialisatie in Energietechniek
Carl Benz School of Engineering

Bachelor in Werktuigbouwkunde - Specialisatie in Energietechniek

Karlsruhe, Duitsland

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.180 / per semester *

Op de campus

* collegegeld voor EU-studenten | collegegeld voor niet-EU-studenten: 8.680 EUR.

Invoering

De Carl Benz School of Engineering biedt afgestudeerden van de middelbare school de unieke kans om internationaal gerenommeerde Duitse ingenieursopleidingen in het Engels te volgen. Het 3-jarige bachelorprogramma is erop gericht toekomstige ingenieurs voor te bereiden op een succesvolle carrière.

Het Karlsruhe Institute of Technology (KIT) staat op de eerste plaats wat betreft inzetbaarheid onder alle Duitse universiteiten en behaalt elk jaar talloze topplaatsingen op het gebied van techniek. Als het Mechanical Engineering College van het KIT biedt de Carl Benz School of Engineering colleges van hoge kwaliteit door uitstekende professoren van het KIT. Alle studenten krijgen een individueel totaalpakket aan diensten, ondersteuning, aanvullende training en studiebegeleiding om hun beroepsprofiel te ontwikkelen.

Specialisatie in Energy Engineering

In tijden van energiecrisis en klimaatverandering is het belangrijk om nieuwe oplossingen en strategieën te ontwikkelen voor de productie, opslag en besparing van energie. Studenten die kiezen voor de specialisatie in Energy Engineering gaan deze spannende uitdaging aan en banen zich een weg naar een klimaatvriendelijke toekomst.

De specialisatie Energy Engineering is de beste keuze voor wie een toekomstige carrière wil nastreven in een steeds groter en belangrijker wordende sector. In deze specialisatie leren studenten over energieopslag, -productie en -bronnen. Ze doen kennis op over energiebeheer en begrijpen technische systemen die in de energiesector worden gebruikt.

leerplan

toelatingen

Ranglijsten

Programma collegegeld

Over de school

Vragen