Keystone logo
Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Invoering

Welkom bij Carleton University, de hoofdstad van Canada!

Carleton University, Canada's Capital University, is een dynamische en innovatieve universiteit met een sterke toewijding aan onderwijs, onderzoek en leren. Onze academische programma's, campusgemeenschap, hoofdstadlocatie en wereldwijde mogelijkheden bieden talloze mogelijkheden om zowel binnen als buiten het klaslokaal te leren.

Carleton University is gevestigd in Ottawa, een hoofdstad van de G7, die mogelijkheden biedt die u nergens anders vindt. Ottawa, vooral bekend als de zetel van de Canadese federale regering, is dat en nog veel meer. Het is de thuisbasis van meer dan 130 ambassades en hoge commissies van over de hele wereld, evenals tal van nationale organisaties en musea. Een groot percentage van de belangrijkste medische, klinische en biowetenschappelijke onderzoekscentra van Canada bevindt zich in de regio Ottawa, evenals een technologie-industrie die uit meer dan 1.900 bedrijven bestaat.

Ottawa is ook een van de mooiste hoofdsteden ter wereld, met een groot aantal buurtparken en rustige groene ruimten, waterwegen die door de stad slingeren en historische en architectonische bezienswaardigheden. Het magnifieke Gatineau Park, met 165 km aan wandelpaden, ligt in de National Capital Region.

Gelegen op een prachtige campus op slechts enkele minuten van het centrum, heeft Carleton een reputatie opgebouwd als een van de meest vooraanstaande universiteiten op het gebied van internationale zaken, handel, journalistiek en geavanceerde technologie. Het brede scala aan nationaal en internationaal gerenommeerde programma's biedt de flexibiliteit om de opleiding te kiezen die bij je interesses past.

De beste leeromgevingen verenigen theorie en praktijk. Onderzoek toont aan dat ervaringsleren bijdraagt aan de betrokkenheid van studenten, dieper leren, verbeterde academische resultaten en verbeterde werk- en levensvaardigheden. Bij Carleton streven we ernaar om studenten levensechte ervaringen te bieden die het klaslokaal naar de wereld en de wereld naar het klaslokaal brengen. We leggen de nadruk op hands-on onderzoek, betrokkenheid van de gemeenschap, werkervaring en meeslepend leren.

Veel van onze programma's bieden co-op- of practicumopties, waardoor studenten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen in een werkomgeving. We moedigen ook niet-gegradueerd onderzoek, ondernemerschapsinitiatieven en Community Service Learning aan. Het hebben van de betaalde "real-world" ervaring dient als aanvulling op alles wat in de klas wordt onderwezen en opent deuren naar kansen na voltooiing van de bachelordiploma.

Carleton heeft een lange geschiedenis in het aantrekken van internationale studenten naar onze gastvrije en inclusieve campus. Tegenwoordig heeft de universiteit ongeveer 4.500 internationale studenten uit 150 landen, waardoor een diverse en ondersteunende academische gemeenschap ontstaat. We zijn vastbesloten om terug te geven door middel van onderwijs en tegelijkertijd bijdragen aan het algemeen welzijn na te streven. Deze fundamentele waarden vormen de kern van de focus van de universiteit op onderzoek, gemeenschapspartnerschappen en uitmuntend onderwijs.

Statistieken

Met meer dan 100 majors en specialisaties om uit te kiezen, biedt Carleton 22 bacheloropleidingen aan in de faculteiten Kunst en Sociale Wetenschappen, Bedrijfskunde, Engineering en Design, Wetenschap en Publieke Zaken. Meer dan 30.000 studenten genieten van onze kleine en interactieve lessen, state-of-the-art onderzoek, laboratorium- en atletiekfaciliteiten.

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  Locaties
  • Ottawa

   315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive, K1S 5B6, Ottawa

   Vragen