Keystone logo
Carleton University Undergraduate Bachelor of Arts
Carleton University Undergraduate

Bachelor of Arts

Ottawa, Canada

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Bij Carleton kun je je Bachelor of Arts- graad inrichten op basis van wat je wilt bereiken. Je kunt een intensieve vierjarige honoursopleiding volgen of een driejarige algemene opleiding. Je kunt een minorvak kiezen als aanvulling op je majorvak en je kunt in bepaalde gevallen een concentratie of een specialisatie volgen - een reeks cursussen gericht op een bepaald expertisegebied. Als je geïnteresseerd bent in twee studierichtingen, kun je ze mogelijk volgen in een gecombineerd programma. In onze BA-programma's krijg je volop kansen om je onderzoeks-, schrijf- en presentatievaardigheden aan te scherpen - vaardigheden die allemaal zeer worden gewaardeerd door toekomstige werkgevers. Veel programma's bieden ook werk-studie-opties, waaronder coöp- en veldplaatsingen.

Twee jonge vrouwen praten in de gang - studenten en studenten op de achtergrond

Wat maakt Carleton's BA-programma speciaal? We bieden een verscheidenheid aan opties die onze BA ideaal maken voor studenten die zowel hun intellectuele horizon als hun scala aan potentiële carrièrepaden willen verbreden: Eerstejaarseminars (FYSM's) brengen je weg van collegezalen en in kleine klassen met minder dan 30 studenten , en met de BA Undeclared-optie kun je je academische opties verkennen en je eigen weg vinden in je eerste jaar.

Studenten die de Franse taalvaardigheid willen opdoen, kunnen een minor Frans toevoegen of, in sommige BA-programma's, de notatie : Français verdienen door een deel van hun cursusvereisten in het Frans in te vullen en door blijk te geven van kennis van de geschiedenis en cultuur van Frans Canada .

Verken de Bachelor of Arts aan de Carleton University

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen