Keystone logo
Carroll University Bachelor in boekhouding
Carroll University

Bachelor in boekhouding

Waukesha, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36.400 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Als je geïnteresseerd bent in leiderschap en het leuk vindt om met cijfers om te gaan en complexe problemen op te lossen, dan is een carrière in de boekhouding misschien iets voor jou. Werken in de financiële wereld is meer dan een chequeboekje in evenwicht houden. Bedrijven werken succesvol wanneer hun financiën goed zijn en hun werknemers in staat zijn om weloverwogen beslissingen te nemen over de manier waarop hun bedrijf werkt. Een diploma in accounting geeft je de flexibiliteit om je vaardigheden op het gebied van wiskunde, communicatie en het opbouwen van relaties in verschillende rollen in een organisatie te gebruiken.

Carroll University's accounting major bereidt je voor om effectief beslissingen te nemen en financiële diensten te verlenen in verschillende zakelijke omgevingen in de publieke, private of overheidssector.

Accountants werken in veel verschillende omgevingen, van CPA-bedrijven tot particuliere bedrijven. Succesvolle bedrijven die geld uitgeven en verdienen, hebben iemand met ervaring nodig om hun financiële activiteiten te beheren. En hoewel accountants primair verantwoordelijk zijn voor die taken, moet iedereen die een afdeling of gebied met een budget beheert, in staat moeten zijn om gegevens te interpreteren en zakelijke beslissingen te nemen op basis van financiële informatie.

Een diploma in de boekhouding biedt u een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden in het veld. Terwijl je bij Carroll bent, heb je de mogelijkheid om cursussen te volgen over ondernemingsrecht, belastingen, auditing en meer terwijl je werkt aan je favoriete track. Studenten die het goed doen in dit rigoureuze programma begrijpen de logica, zijn extravert en gedreven.

Studenten hebben ook een unieke kans om lokale financiële professionals en alumni te ontmoeten tijdens hun junior jaar terwijl ze zich voorbereiden op een verplichte stage. De cursus laat studenten kennismaken met deze zakelijke professionals in een comfortabele omgeving op de campus, waardoor ze kunnen netwerken en leren over beschikbare stages. Als het tijd is om er een voor jezelf te vinden, werk je hand in hand met faculteitsleden die je bij enkele van de beste CPA-bedrijven en -organisaties in het zuidoosten van Wisconsin zullen plaatsen. Vanwege het succes van het stageprogramma krijgen veel studenten een baan aangeboden voordat ze afstuderen.

Ons programma werkt ook goed voor niet-traditionele studenten die werken om hun bachelordiploma te behalen of zich voorbereiden op het CPA-examen. We bieden 's avonds lessen aan om rekening te houden met werkschema's, en de meeste studenten kunnen beide doelen binnen twee jaar bereiken.

Vanwege de hoge eisen die aan bedrijven worden gesteld, zullen boekhoudfuncties altijd een noodzaak zijn, waardoor de opties voor banengroei en vooruitgang wijd open blijven.

Deze major past goed bij minoren zoals financiën, actuariële wetenschappen, informatica, informatietechnologie, Spaans of Frans.

Programma resultaat

Beurzen en financiering

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen