Keystone logo
Carroll University Bachelor in de chemie
Carroll University

Bachelor in de chemie

Waukesha, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 35.360 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Een flesje bier brouwen, sterkere bouwmaterialen maken, sporen analyseren die op een plaats delict zijn achtergelaten, verontreinigingen in de omgeving in de gaten houden, nieuwe medicijnen maken om ziekten te bestrijden - dit zijn allemaal voorbeelden van chemie in actie. Onderzoek. Onderzoek. Het ontwikkelen van een begrip van de fijne kneepjes van de fundamentele bouwstenen van het leven. De studie van scheikunde is een uitnodiging om de wonderen van de wereld in zijn meest elementaire staat te verkennen.

Carroll UniversityHet scheikundeprogramma biedt cursussen op de basisgebieden anorganische, organische, analytische, fysische en biochemie, die worden aangevuld met industriële stages, studies in laboratoriumveiligheid en gezondheid, en mogelijkheden voor onafhankelijk onderzoek.

Onze studenten hebben de mogelijkheid om tijdens het semester deel te nemen aan wetenschappelijke onderzoeksprojecten op de campus of kunnen ook een-op-een werken met een professor om Pioneer Scholars-projecten in de zomer te creëren en uit te voeren. Studenten kunnen ook een aanvraag indienen om deel te nemen aan een onderzoeksprogramma van 12 weken aan de prestigieuze Universiteit van Strathclyde in Schotland. Of je nu op weg bent naar een postuniversitaire baan of afgestudeerde studies overweegt, de praktische onderzoeksmogelijkheden die je krijgt, zullen je een voordeel geven. Onze studenten zijn doorgestroomd naar functies bij staatscriminaliteitslaboratoria en toponderzoeksprogramma's in het hele land. Ze zijn ook een loopbaan begonnen bij Dow Chemical, Covance, Abbot Laboratories, de Millipore-Sigma Chemical Company, en andere industriële giganten.

Ons programma is goedgekeurd door de Committee on Professional Training van de American Chemical Society en garandeert de faculteit, het curriculum en de instrumentatie die nodig zijn voor kwalitatief hoogstaand niet-gegradueerd onderwijs.

Het studentenfiliaal van de American Chemical Society organiseert gastdocenten en excursies en biedt studentenbegeleiding. Studenten kunnen onderzoeksprojecten presenteren op regionale en nationale American Chemical Society-bijeenkomsten.

Word een natuurkundeleraar

Het koppelen van de major scheikunde aan Carroll's hoofdvak in het secundair onderwijs kan leiden tot certificering door het Wisconsin Department of Public Instruction om wetenschap te onderwijzen op de middelbare school en de middelbare school. Je cursussen zullen je voorbereiden op het geven van cursussen in de chemie, terwijl je nadrukcursussen je voorbereiden om les te geven in verschillende wetenschappelijke disciplines, waardoor je veelzijdiger wordt in je schoolomgeving.

Nadruk/minor

Chemie majors zijn verplicht om een van de volgende accenten te kiezen. Naast de major biedt Carroll een minor scheikunde aan die een aanvulling is op veel studiegebieden.

  • ACS-goedgekeurde nadruk
  • Forensische wetenschap nadruk
  • Professionele nadruk op forensische wetenschap
  • Nadruk op liberale kunsten
  • Minor scheikunde

Beurzen en financiering

toelatingen

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen