Keystone logo
Carroll University Bachelor in lichamelijke en gezondheidseducatie
Carroll University

Bachelor in lichamelijke en gezondheidseducatie

Waukesha, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36.400 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Een gezonde en actieve levensstijl leiden is meer dan alleen trainen in de sportschool of sporten. Gezonde gewoonten die ons tot in onze volwassen jaren bijblijven, worden gevormd als we jong zijn. Leraren lichamelijke opvoeding en gezondheid hebben het vermogen om een levenslange indruk te maken op de leerlingen die ze lesgeven. Als je van gezondheid, fitness houdt en je kennis deelt met kinderen en jonge volwassenen, of een carrière als atletiekdirecteur of een administratieve rol in een middelbare schoolomgeving ambieert, zou je een major lichamelijke en gezondheidseducatie moeten overwegen.

Zijn je dierbaarste herinneringen aan school fitnesstests, sporten en spelen, of leren over gezond eten en voeding? Wil je een positieve impact hebben op het leven van kinderen en jongvolwassenen? Dan is dit programma misschien iets voor jou.

Als hoofdvak lichamelijke en gezondheidseducatie volg je cursussen om je voor te bereiden op het geven van lichamelijke opvoeding, gezondheidseducatie en aangepaste lichamelijke opvoeding aan studenten in de klassen Pre-K-12. Vanwege de vereisten voor het programma volgen alle majors lichamelijke en gezondheidseducatie ook een major in het secundair onderwijs. Je studeert inspanningsfysiologie, fundamentele motorische ontwikkeling, teamsporten en dienstdoende voeding, en gemeenschapsgezondheid, die je voorbereiden op het verlenen van vergunningen door het Wisconsin Department of Public Instruction. Wanneer je ons programma voltooit, heb je ook alle licenties die nodig zijn om succesvol te zijn in je carrière als leraar.

Je zult vaardigheden opdoen door een breed scala aan ervaringen, waaronder educatieve lessen met activiteiten zoals wandelen, boogschieten en indoor rotsklimmen. Elk seizoen in Wisconsin biedt de mogelijkheid om je fundamentele kennis op te bouwen terwijl je het Waukesha-gebied verkent, van Lapham Peak State Park tot Retzer Nature Center.

Je krijgt praktisch inzicht wanneer je in groepen werkt om lesplannen voor sport en spel te maken, die je vervolgens deelt met de klassen. Je observeert en neemt ook deel aan lessen lichamelijke opvoeding en gezondheid op lokale scholen, geeft les in lichamelijke opvoeding of geeft lessen over gezondheidsonderwerpen zoals alcoholeducatie en preventie van pesten. Met deze opdrachten kun je een reeks lesplannen maken om mee te werken voordat je aan je lesuren voor studenten begint.

Effectieve leraren zijn zeer gewild bij schoolbestuurders en aan het einde van ons programma ben je bereid om te solliciteren naar functies in wenselijke schooldistricten.

Studenten moeten ook zelfstandig hun instructeur voor waterveiligheid of badmeester behalen voordat ze het programma voltooien en hun licenties behalen.

Nadruk/minor

Hoewel dit niet verplicht is, kunnen majors op het gebied van lichamelijke en gezondheidseducatie ervoor kiezen om hun studie verder te specialiseren door middel van een van de volgende accenten. Carroll biedt ook een coaching minor aan die complementair is aan vele studierichtingen.

  • Aangepast Licentie Licentie Lichamelijke Opvoeding
  • Nadruk op coaching
  • Minor coaching

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen