Keystone logo
Carroll University Bachelor in wereldwijde studies
Carroll University

Bachelor in wereldwijde studies

Waukesha, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36.400 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

In de 21e eeuw is elk probleem mondiaal. Elke beslissing, of deze nu door een overheid of een bedrijf wordt genomen, heeft mogelijk verstrekkende internationale gevolgen. We zijn onderling verbonden, verward en van elkaar afhankelijk. De economie in het zuidoosten van Wisconsin kan worden beïnvloed door gebeurtenissen in Azië; de lucht die we inademen door Canadese milieuregels, en zelfs onze gezondheid door de verschijning van een vreemd nieuw micro-organisme in de tropen. De uitdagingen lijken groter dan ooit en de wereld kleiner. Ons wereldwijde studieprogramma helpt studenten de complexe relaties op het werk te begrijpen en bedreven te worden in het vinden van oplossingen voor uitdagende problemen.

Een beter begrip krijgen van de wereld buiten onze grenzen

Als onderwerpen als politiek, internationale betrekkingen, beleidsvorming, duurzaamheid of macro-economie u interesseren, zult u het interdisciplinaire programma van Carroll University waarderen. We combineren cursussen in politieke wetenschappen, economie, filosofie, geschiedenis, religieuze studies, milieuwetenschappen en volksgezondheid. En je kiest een nadruk die focus toevoegt aan economie, geopolitieke kwesties of wereldregio's. In de richting economie kun je micro- en macro-economie, handelstheorie en internationale economie studeren. In de issue track kun je je focussen op onderwerpen als internationale conflicten en veiligheid, duurzaamheid of mondiale gezondheid. En in het regionale traject kun je je concentreren op uitdagingen die van cruciaal belang zijn voor specifieke regio's van de wereld, zoals Afrika en Azië, en meer te weten komen over de spanning tussen ontwikkelde en ontwikkelingslanden.

Een klas zonder grenzen

Bij Carroll is de wereld echt jouw klaslokaal: je hebt aanzienlijke mogelijkheden om te reizen, met semester-, zomer- en zelfs eenjarige studieprogramma's in het buitenland. Je vult je studie aan door waardevolle inzichten op te doen uit andere culturen en gezichtspunten. Stagemogelijkheden zijn er in overvloed, met kansen bij lokale overheidskantoren en -agentschappen, evenals bij non-profitorganisaties.

Majors van wereldwijde studies zijn met succes doorgegaan naar een graduate school of professionele scholen of zijn een loopbaan begonnen in een breed scala van gebieden, waaronder federale, staats- of lokale overheid, ontwikkelingswerk, lobbyen, non-profitorganisaties, het bedrijfsleven, journalistiek en politiek.

Nadruk/minor

Global studies majors zijn verplicht om een van de volgende accenten te kiezen. Naast de major biedt Carroll een minor aan in wereldwijde studies die een aanvulling vormen op vele studiegebieden.

  • nadruk op economie
  • Nadruk op problemen:
  • Regionale nadruk
  • Minor Globale Studies

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen