Keystone logo
Carroll University Bachelor in zoetwaterwetenschappen
Carroll University

Bachelor in zoetwaterwetenschappen

Waukesha, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36.400 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

De aarde wordt de "blauwe planeet" genoemd vanwege de overvloed aan water dat het oppervlak bedekt. Minder dan één procent daarvan is echter beschikbaar zoet water, een kostbare hulpbron die we nodig hebben om te overleven. Zoetwaterwetenschappers bestuderen de gezondheid van zoetwatersystemen - meren, rivieren, beken, vijvers, wetlands - en verzamelen cruciale informatie zoals de impact van invasieve soorten, veranderende niveaus van biologische diversiteit en de effecten van klimaatverandering en vervuiling. Hun werk loopt voorop bij het vinden van innovatieve oplossingen voor de complexe uitdagingen waarmee onze zoetwaterbronnen worden geconfronteerd.

In ons unieke samenwerkingsprogramma verdien je je bachelordiploma bij Carroll en voltooi je je masterdiploma aan de University of Wisconsin-Milwaukee in slechts vijf jaar.

De gezondheid en beschikbaarheid van zoetwaterbronnen in relatie tot de menselijke en natuurlijke impact is een wereldwijd probleem dat iedereen aangaat. Hoe zorgen we ervoor dat er voldoende schoon en beschikbaar drinkwater is om een groeiende wereldbevolking in stand te houden? Wat zijn de manieren waarop we ons gebruik van zoetwaterbronnen kunnen maximaliseren zonder schade aan leefgebieden te veroorzaken? Kunnen we manieren vinden om de biodiversiteit te herstellen en te beschermen? Ons 3 + 2 programma voor zoetwaterwetenschappen bereidt je voor op een carrière die gericht is op het verbeteren van het milieu en het bieden van een betere kwaliteit van leven voor ons allemaal.

Innovatief partnerschap met de Universiteit van Wisconsin-Milwaukee

Onze innovatieve 3 + 2 samenwerking met UWM geeft je een sterke basis en stelt je in staat je hogere opleiding sneller af te ronden.

Carroll University werkt samen met de University of Wisconsin-Milwaukee School of Freshwater Sciences om een innovatief, geïntegreerd 3+2 bachelor- en masterprogramma aan te bieden dat in slechts vijf jaar leidt tot je geavanceerde graad. Je brengt drie jaar door bij Carroll en voltooit je Bachelor of Science-graad in Milieuwetenschappen of Biologie. In je laatste twee jaar stap je over naar UWM en verdien je je Master of Science in Freshwater Science.

Je profiteert van een opleiding die je het beste van twee werelden biedt: een vooraanstaande privéschool die zich richt op kleine klassen en persoonlijke aandacht en een grote, nationaal erkende onderzoeksinstelling. Je studeert in een verscheidenheid aan natuurlijke habitats - van Carroll's Greene Field Station en Prairie Springs Environmental Education Center, met 75 hectare zeldzame wetlands in het gletsjerlandschap van de zuidelijke Kettle Moraine - tot Milwaukee's Lake Michigan, het zesde grootste zoetwatermeer in de wereld.

Begin bij Carroll University

Kies uit Carroll's Environmental Science LINK-programma, dat de aardwetenschappen, scheikunde en ecologie integreert met mogelijkheden om het curriculum aan te passen aan uw interesses; of het Biology LINK-programma, waar je je zult concentreren op levende systemen, dieren, planten, microben en het menselijk leven.

Hoogtepunten van het bachelorprogramma:

  • Toegang tot de diverse zoetwater- en terrestrische habitats van de Kettle Moraine-regio
  • Mogelijkheid om problemen met waterbronnen te onderzoeken die relevant zijn voor de stedelijke en voorstedelijke omgevingen in het zuidoosten van Wisconsin
  • Mogelijkheden voor betrokkenheid bij niet-gegradueerde onderzoeksprojecten met praktische begeleiding van de faculteit
  • Cross-cultureel curriculum dat studenten voorbereidt op werk in een mondiale economie
  • Onderzoek en studie buiten de campus bij het Greene Field Station, het Prairie Springs Environmental Education Center en het Paul Fleckenstein Research Laboratory

Eindig bij UWM

UWM is de enige graduate school in het land die zich uitsluitend toelegt op de studie van zoetwater, en toekomstige wetenschappers en professionals voorbereidt met de vaardigheden die nodig zijn om de kritieke uitdagingen aan te gaan waarmee de zoetwaterbronnen van de wereld worden geconfronteerd. De UW-Milwaukee School of Freshwater Sciences ligt in het havendistrict van Milwaukee aan de oevers van Lake Michigan, de ideale locatie om water te bestuderen. De faciliteiten zijn uitgerust met een Aquatic Robotics Lab, Analytical Core Facility, DNA Sequencing Lab, Fish Research Labs en meer.

Kies uit de MS in Freshwater Science: Thesis Track, die zich richt op het voltooien van origineel onderzoek en je voorbereidt op vooruitgang naar een Ph.D., of de Professional Science Track, een programma dat verkoopbare vaardigheden ontwikkelt voor het werken met bureaus, de industrie en niet -profit partners in een breed scala van loopbanen.

Hoogtepunten van het masterprogramma

  • Werk samen met wetenschappers en docenten die internationaal erkend onderzoek produceren op het gebied van de gezondheid van mensen en ecosystemen, de dynamiek van zoetwatersystemen, technologie, beleid en economie
  • Toegang tot ultramoderne faciliteiten, waaronder een leslaboratorium aan de kade, leslaboratoria voor aquacultuur en aquaponics, en een gebouw voor maritieme operaties dat momenteel in aanbouw is

Partnerschappen en stagemogelijkheden openen deuren voor studenten om samen te werken met leiders in de watersector, agentschappen en non-profitbedrijven.

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen