Keystone logo
Carroll University Bachelor of Science in bewegingswetenschappen
Carroll University

Bachelor of Science in bewegingswetenschappen

Waukesha, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36.400 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Als je van gezondheid en lichaamsbeweging houdt en anderen wilt helpen persoonlijke doelen te bereiken en je kwaliteit van leven te verbeteren, kan een graad in bewegingswetenschappen de juiste keuze voor je zijn. Bewegingswetenschap is een multidisciplinair studiegebied dat biologische, fysieke en gezondheidswetenschappen combineert om het menselijk lichaam te begrijpen en hoe het reageert op beweging door middel van lichaamsbeweging en sport. Op dit gebied werk je met mensen van alle leeftijden en capaciteiten om hun fysieke gezondheid en welzijn te verbeteren.

Ons programma bereidt je voor op het werken in verschillende gezondheids- en fitnessberoepen, waaronder persoonlijke training, management van gezondheidsclubs, coaching, kracht en conditionering, klinische gezondheidseducatie en revalidatie. En als u uw opleiding wilt voortzetten, bent u voorbereid op certificeringsexamens en afgestudeerde studieniveaus in bewegingswetenschappen of andere gezondheidsgerelateerde disciplines.

Combineer uw interesses in gezondheid en wetenschap om anderen te helpen gezond en actief te blijven en persoonlijke doelen te bereiken.

Carroll University's Exercise Science major is echt interdisciplinair en combineert wetenschappelijke, voedings- en fitnesscursussen om je voor te bereiden op elke carrière in de bewegingswetenschap. Je volgt basiswetenschapslessen zoals scheikunde en anatomie om je te leren hoe het lichaam werkt en gaat vervolgens door naar toegepaste wetenschappelijke cursussen zoals inspanningsfysiologie om meer te weten te komen over het lichaam in beweging en toepassingscursussen die je de vaardigheden leren die nodig zijn om een bewegingswetenschapper.

De meeste van uw lessen omvatten praktische ervaringen - u werkt bijvoorbeeld met uw leeftijdsgenoten om de hartslag, bloeddruk en huidplooi te testen en kunt deze oefeningen ook toepassen op enkele van onze NCAA Division III student-atleten . Je zult ook kijken naar de relatie tussen chemie en voeding, om te begrijpen hoe het voedsel dat we eten de gezondheid en prestaties beïnvloedt en verbetert. En als je het meest geïnteresseerd bent in hoe het lichaam beweegt, zul je ontdekken wat er in ieder van ons gebeurt als we rennen, springen of een spier samentrekken.

Naast het leren over het typisch actieve en gezonde lichaam, krijgt u een basiskennis van populaties met verschillende medische aandoeningen. Elke carrière die u kiest in de bewegingswetenschap kan klanten of patiënten tegenkomen die te maken hebben met problemen zoals herstel van een beroerte, diabetes of hart- en vaatziekten. De cursussen die u volgt, helpen u zich voor te bereiden om met succes met deze situaties om te gaan.

Breng wat je hebt geleerd in de praktijk

Ons programma biedt volop mogelijkheden voor praktijkervaring. Deze kunnen een senior stage omvatten, het bemannen van campusfitnessfaciliteiten, het werken met universiteits- en gemeenschapswellnessprogramma's en het assisteren bij kracht en conditionering voor onze NCAA Division III-atletiekteams. Onder toezicht van de programmafaculteit in onze sluitstukcursus hebben onze studenten de mogelijkheid om als persoonlijke trainers te dienen voor de faculteit en het personeel van Carroll, door individuele trainingsprogramma's te creëren die ze gedurende het semester beheren. De Capstone-cursus helpt studenten ook bij het ontwikkelen van hun cv en interviewvaardigheden om na hun afstuderen aan de slag te gaan.

Nadat je ons programma hebt voltooid, ben je klaar om certificeringsexamens af te leggen voor persoonlijke training, kracht- en conditietraining, fitnessspecialist en fitnessinstructeur. Onze studenten zijn naar de graduate school gegaan en zijn ook een professionele loopbaan begonnen als personal trainers, fitnessinstructeurs en kracht- en conditiecoaches die werken in gezondheidsclubs, sportfaciliteiten en bedrijfsfitnessprogramma's.

Minors die de major bewegingswetenschappen aanvullen, zijn psychologie, sociologie, Spaans, bedrijfskunde en coaching.

Versnelde Graduate Program-optie

Hoewel dit niet vereist is, kunnen majors in de bewegingswetenschappen ervoor kiezen om hun studie voort te zetten via het volgende versnelde pad naar ons graduate Exercise Physiology-programma:

Oefenwetenschap tot Master of Science in inspanningsfysiologie (MEXP)

Voltooi je bachelordiploma en behaal in vijf jaar een Master of Science in Exercise Physiology (MEXP) van Carroll. Je zult drie jaar in undergraduate studies doorbrengen om de basiskennis te leren die nodig is voor twee jaar cursussen op graduate niveau.

Bij Carroll ontvang je de ondersteuning die je nodig hebt uit meerdere gebieden op de campus terwijl je je voorbereidt op je aanvraag voor een graduate school. Adviseurs helpen ervoor te zorgen dat u voldoet aan de vereisten om een gekwalificeerde kandidaat te zijn voor een van de afstudeerprogramma's waarin u geïnteresseerd bent. En als u besluit om Carroll's Master of Science in Exercise Physiology (MEXP) aan te vragen, heeft u een concurrentievoordeel ten opzichte van andere aanvragers.

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen