Keystone logo
Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology GmbH Bachelor of Arts (Hons) in creatieve audioproductie en geluidstechniek
Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology GmbH

Bachelor of Arts (Hons) in creatieve audioproductie en geluidstechniek

Berlin, Duitsland

3 Years

Engels

Full time

31 May 2024

Sep 2024

EUR 11.750 / per year

Op de campus

Invoering

Word een sonische visionair en leer hoe u uw eigen creatieve vingerafdruk op een scala aan muziek en geluid kunt zetten. Terwijl je de grens bewandelt tussen beroepstechnische opleiding, creatieve praktijk en kritisch denken, ontwikkel je als muziekproducent of geluidstechnicus een persoonlijke aanpak en een uniek geluid.

Je wordt ondergedompeld in een leerervaring die je voorziet van de nieuwste kennis en technische vaardigheden op het gebied van geluidsproductie. Je leert door ervaring uit de eerste hand met onze studio's die aan de industriestandaard voldoen, workshops onder leiding van praktijkprofessionals uit de industrie, solo-inspanningen om elke stap van de audioreis onder de knie te krijgen, van idee tot release, en samenwerkingsprojecten die het hele spectrum van creatieve productie bestrijken. . Je maakt singles, EP's, filmmuziek, verschillende technische projecten, een studioalbum en nog veel meer.

Aan het einde van de cursus beschikt u over een schat aan ervaring en het vertrouwen om zowel uw eigen ondernemingen als projecten van anderen tot bloei te brengen. Dit harde werk zal een solide portfolio vormen, waarmee je furore kunt maken in het door jou gekozen deel van de audio-industrie.

Je kunt dit programma studeren als een volledige driejarige BA-graad of het eerste jaar alleen als een eenjarig HE-certificaat.

Open een wereld van muzikale mogelijkheden

Je leert onze studio's te gebruiken als instrument voor het opnemen, mixen en masteren van projecten en producten. Als geluidstechnicus bespeel je dat instrument om de puurste essentie van de originele uitvoering vast te leggen. Als producer ben jij de creatieve visionair en projectmanager die ideeën uit hun geboorteplaats in de verbeelding van de artiest, band of componist overneemt en helpt deze te transformeren in een sublieme en tastbare sonische realiteit. Als hedendaagse studiocomponist neem je al deze rollen op je en laat je ze samensmelten tot iets nieuws en unieks.

Wij bieden een speeltuin voor muzikale zelfontdekking. In plaats van u te laten zien hoe u het werk van andere producenten kunt kopiëren, stellen wij u in staat uw eigen creatieve reis te maken. Of het nu gaat om het experimenteren met een DAW (digitaal audiowerkstation), het onderhouden van een netwerk van professionals uit de industrie, of het onderzoeken van de akoestische theorie en praktijk: hier leer je altijd door te doen.

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen