Keystone logo
Centenary College of New Jersey

Centenary College of New Jersey

Centenary College of New Jersey

Invoering

Centenary University heeft een 150-jarige traditie in het aanbieden van hoogwaardige vrije kunsten en professionele studies, terwijl studenten worden geholpen de vaardigheden en connecties te verwerven die ze nodig hebben om te gedijen in de wereld van vandaag.

Centenary, gelegen in het hart van de historische Skylands-regio in het noordwesten van New Jersey, is een particuliere, co-educatieve en hechte universitaire gemeenschap - een omgeving waarin elke professor en elke medewerker investeert in het succes van onze studenten.

Op onze hoofdcampus in Hackettstown, NJ, een manege op nationaal niveau en leercentra buiten de campus, schrijven we ongeveer 1.100 niet-gegradueerde studenten in en bijna een gelijk aantal volwassen en afgestudeerde studenten. Onze studenten streven hun academische interesses na in bachelor-, master- en professionele certificaatprogramma's. Meer dan de helft van onze voltijdse hoogleraren is gepromoveerd.

Centenary University levert geaccrediteerde opleidingen en uitgebreide leerervaringen om studenten voor te bereiden op regionale en mondiale beroepen van kritisch denken en doelgericht handelen in een ondersteunende omgeving ondergedompeld in een cultuur van dienstverlening.

Het intellectuele, economische en culturele hart van de Skylands-regio zijn.

Locaties

  • Hackettstown

    Jefferson Street,400, 07840, Hackettstown

    Vragen