Keystone logo
Centennial College Bachelor in Public Relations Management
Centennial College

Bachelor in Public Relations Management

8 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 20.518 *

Op de campus

* voor 2 semesters voor internationale studenten / kosten inclusief incidentele kosten en ziektekostenverzekering voor het eerste studiejaar

Invoering

 • Programmacode: 0617
 • School: School of Communications, Media, Arts and Design
 • Referentie: Honours Bachelor Degree
 • Programmatype: Degree-programma
 • Programmaduur: 4 jaar/8 semesters
 • Locatie: Story Arts Center

De Honours Bachelor of Public Relations Management aan het Centennial College is een uniek, eersteklas aanbod in Canada dat public relations en bedrijfsstudies combineert. In vier jaar bereidt dit programma je voor op een spannende carrière in public relations (PR), sociale media en bedrijfscommunicatie.

Het Honours Bachelor of Public Relations Management-programma, aangeboden door de School of Communications, Media, Arts and Design in samenwerking met de School of Business, zal de theorie, principes en toepassing van PR in evenwicht brengen met een solide basis in bedrijfsprincipes via tien kernpunten zakelijke cursussen.

Tijdens je tijd in het programma voltooi je real-world projecten waarmee je je nieuw verworven kennis kunt toepassen. Van het schrijven van persberichten tot het plannen van evenementen, je zult je bezighouden met praktische scenario's die de kernconcepten van het klaslokaal van deze vierjarige opleiding zullen onderbouwen.

Om je voor te bereiden op verschillende carrières, zullen de cursussen Public Relations Management een sterke focus hebben op:

 • schrift
 • Sociale en digitale media
 • Onderzoeks- en communicatieplanning
 • Strategische communicatie
 • Bedrijfscommunicatie

Een stage van 14 weken in de sector, waarin je praktijkervaring opdoet voordat je afstudeert, rondt dit programma af.

Omdat het programma onderzoek, sociale en digitale media, bedrijfscommunicatie en stichtingen in het bedrijfsleven belicht, ontwikkel je kritisch denken en strategische communicatievaardigheden om een cruciale rol te spelen in gezondheidsorganisaties en bedrijven.

Dit college heeft toestemming gekregen van de minister van Hogescholen en Universiteiten om deze toegepaste graad aan te bieden voor een periode van zeven jaar met ingang van 18 augustus 2020. Het college zorgt ervoor dat alle studenten die tijdens de instemmingsperiode zijn toegelaten tot de bovengenoemde opleiding de mogelijkheid hebben om het programma binnen een redelijke termijn af te ronden.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen