Keystone logo
Central College

Central College

Central College

Invoering

Central College ( CENTRAL ) in Pella, Iowa, is een particuliere, vierjarige hogeschool voor vrije kunsten. CENTRAL staat bekend om zijn academische strengheid, leiderschap en karaktervorming, wereldwijd ervaringsleren, STEM (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde), duurzaamheidseducatie, atletiek en service. De CENTRAL ervaring is geworteld in verkenning en zelfontdekking en wordt versterkt door het leven in een woongemeenschap van 1.150 studenten. Central College waardeert zijn langdurige relatie met de Gereformeerde Kerk in Amerika.

Central College is een residentiële liberale kunstacademie die studenten helpt hun grootste potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Geleid door haar oecumenische christelijke traditie, houdt de universiteitsgemeenschap zich bezig met krachtig, open onderzoek om academische excellentie na te streven.

Het college voedt de ontwikkeling van de geest en bevordert tegelijkertijd spirituele en emotionele volwassenheid en lichamelijk welzijn. CENTRAL integreert loopbaanvoorbereiding met de ontwikkeling van waarden die essentieel zijn voor verantwoord burgerschap, waardoor afgestudeerden in staat worden gesteld effectieve dienstverlening in lokale, nationale en internationale gemeenschappen.

De academische gemeenschap van het Central College is toegewijd aan het opleiden van niet-gegradueerde studenten. Bijna 100 docenten en 350 personeelsleden, fulltime en parttime, bedienen ongeveer 1100 studenten, afkomstig uit Iowa, 30 andere staten en landen over de hele wereld. De kracht van het wereldwijde CENTRAL netwerk via alumni, ouders, donateurs en zakelijke partners biedt aanzienlijke kansen voor de hogeschool en haar studenten.

Locaties

  • Pella

    University Street,812, 50219, Pella

    Vragen