Keystone logo
Central South University of Forestry & Technology

Central South University of Forestry & Technology

Central South University of Forestry & Technology

Invoering

Central South University of Forestry and Technology

Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) is opgericht in 1958 en heeft zich ontwikkeld tot een onderscheidende en multidisciplinaire universiteit die bestaat uit negen disciplines, waaronder wetenschap, techniek, landbouw, vrije kunsten, economie, rechten, management, onderwijs en kunst. met "ecologie, bosbouw en groene industrietechnologie" als zijn concurrentievoordelen. Het heeft mobiele postdoctorale wetenschaps- en onderzoeksstations en de toelating om doctoraten te verlenen.

CSUFT , gelegen in Changsha, de hoofdstad van de provincie Hunan, is een instelling voor hoger onderwijs die wordt gesteund door de People's Government van de provincie Hunan en de Chinese Staatsbosbeheer .

115232_CSUFT0021.jpg

De universiteit beslaat een totale oppervlakte van 92 hectare , waarin het gebouwoppervlakte 1,01 miljoen vierkante meter bedraagt en beschikt over een totaal aan vaste activa van 2,38 miljard yuan, apparatuur voor onderwijs en R

Er zijn bijna 30.000 full-time studenten op de campus en 1.541 full-time leraren . De universiteit heeft vijf mobiele postdoctorale wetenschaps- en onderzoeksstations, biedt vijf doctoraatsprogramma's en zestien masterprogramma's van eerstegraads disciplines, zeven categorieën van erkende professionele masters.

Het beschikt ook over onderscheidende en concurrerende wetenschaps- en onderzoekplatforms die het nationale geavanceerde niveau vertegenwoordigen, zoals het veldonderzoek op nationaal niveau en het experimenteerstation, het nationale ingenieurslaboratorium voor ecologische toepassing van bosbouw in Zuid-China en het Hunan Green Development Institute.

Sinds de oprichting 59 jaar geleden , heeft de universiteit meer dan 160.000 senior gespecialiseerde talenten gecultiveerd. Afgestudeerden hebben gediend als invloedrijke spelers in verwante sectoren, waaronder bosbouw, milieubeschermingssector en meubelindustrie.

Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) heeft een zeer diverse gemeenschap met een sterke internationale atmosfeer. In het afgelopen decennium hebben talloze studenten uit verschillende tientallen landen, waaronder Rusland, het VK, Frankrijk, Finland, Duitsland, Spanje, Italië, de VS, Canada, Mexico, Kirgizië, Kazachstan, Republiek Korea, Japan, Thailand, Vietnam, Pakistan, Ghana en Nigeria hebben ervoor gekozen hun verdere opleiding in CSUFT te bestuderen en voort te zetten.

115222_CSUFT6.jpg

In oktober 2013 richtte de Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) samen met de Bangor University in het Verenigd Koninkrijk het Bangor College van CSUFT (hierna "Bangor College" genoemd) op, na goedkeuring door het Chinese Ministerie van Onderwijs. Door in alle opzichten de trainingsmodus en het curriculumstelsel van talenten van de universiteit van Bangor te introduceren, delen beide universiteiten een verscheidenheid aan leermiddelen, waaronder het onderwijzend personeel, en geven ze bachelorstudenten in lijn met het Britse hoger onderwijssysteem. Alle gespecialiseerde cursussen, onderworpen aan de Britse QAA (Quality Assurance Agency) monitoring, worden geïnstrueerd en volledig in het Engels beoordeeld. Studenten die zijn ingeschreven voor het Bangor College krijgen hun bachelordiploma's zowel van de CSUFT en de Bangor University in het Verenigd Koninkrijk als de niet-gegradueerde diploma's van CSUFT.

De pittoreske campus is een goede habitat voor meer dan 1.100 vegetatiesoorten met een dekkingsgraad van meer dan 60%. Het heeft de titel "Nationale bebossingsmodeleenheid" en "Botanic Gardens Conservation International Unit" gekregen.

Campusfaciliteiten zijn goed uitgerust voor studenten om beter te leren en te leven. Het appartement voor internationale studenten bevindt zich binnen de campus, met eenpersoonskamers en tweepersoonskamers voor uw optie. Volgens de internationale slaapstandaard heeft elke kamer een badkamer in westerse stijl, een balkon, een airconditioner, een koelkast, een boiler, een televisie, een bureau, een kledingkast, een vaste telefoon en netwerkinterfaces voor computers.

Studenten kunnen 24 uur per dag eenvoudig toegang krijgen tot internet in hun appartement vanwege WIFI-volledige dekking op de hele campus. Winkelcentra, supermarkten, Chinese en westerse restaurants en fitnesscentra zijn gemakkelijk te vinden rondom de universiteit.

115221_CSUFT5.jpg

Daarnaast biedt CSUFT gemak in het verkeer met veel transportvoertuigen die beschikbaar zijn voor u naar alle bestemmingen in Changsha en de meeste grote steden over de hele wereld, inclusief metro's, bussen, magneettreinen, hogesnelheidstreinen en vliegtuigen.

Korte introductie van Changsha

Opgericht in 1958, Central South University of Forestry

Als hoofdstad van de provincie Hunan ligt Changsha in het centrale achterland van China, een brug tussen noord en zuid en een verbinding tussen oost en west. Het ligt op de kruising van de oost-westas van de Yangtze-rivier en de noord-zuidas van Peking-Guangzhou. Het is daarom een belangrijk knooppunt in de stedelijke agglomeratie in het middengebied van de Yangtze-rivier en de Yangtze River Economic Belt. De hogesnelheidsspoorlijnen Beijing-Guangzhou en Shanghai-Kunming komen hier samen; bullet-treindienstverbinding tussen Changsha en de meeste grote steden van China.

Het openbaar vervoer van Changsha is zeer ontwikkeld. Changsha bezit de op vier na grootste luchthaven in China , de Huanghua Airport, waardoor het een belangrijk en uitgebreid transportknooppunt is. Huanghua Airport en Changsha South Railway Station (High-Speed Railway Station) worden verzameld door de eerste Chinese magneetsnoer midden-tot-laagsnelheid. Changsha Metro Lijn 1 en Metro Lijn 2 ontmoeten elkaar in het kerngebied Wuyi, het meest dynamische commerciële centrum van Changsha. Het intelligente openbare fietsverhuursysteem en de autodienst voor het hele stedelijke gebied van Changsha, waardoor bewoners op elk moment en op elk moment een fiets kunnen ophalen en terugbrengen met een Wechat.

Changsha heeft 55 instellingen voor hoger onderwijs , 97 onafhankelijke onderzoeksinstellingen , 52 academici van de Chinese Academie van Wetenschappen en de Chinese Academie voor Engineering, 14 nationale onderzoekscentra (technologie), 15 nationale sleutel (engineering) laboratoria en 12 nationale technologiecentra voor bedrijven. Changsha is ook bekend in China en in het buitenland vanwege zijn wetenschappelijke onderzoeksresultaten, waaronder de hybride rijstveredelingstechnologie, Tianhe-supercomputer en 3D-sinterprinter, de eerste in China.

115219_CSUFT3.jpg

Changsha is een 'landschapsstad' vol schoonheid . De bosdekking van Changsha heeft 54,71 procent bereikt. Het is een nationale ecologische bouwdemonstratie stad en een nationale bosstad. De Yuelu-berg lijkt op vuur met zijn herfstesdoornbomen. Het Tianxin-paviljoen biedt een prachtig vergezicht wanneer je er ver van kijkt. Het Xiangjiang-water stroomt omhoog naar het noorden, en het Orange-eiland ligt rustig in het midden van de Xiangjiang-rivier.

Er is ook het Dawei Mountain Forest Park en de Huitang Hot Spring samen met een aantal beroemdheden 'residenties, die beide beroemde bestemmingen van toerisme of bezienswaardigheden zijn, waardoor Changsha een van de eerste groep van uitstekende toeristische steden is door de Raad van State van China.

Locaties

  • Changsha

    Shaoshan South Road, No. 498, Changsha, Hunan, P.R.China, 410004, Changsha

    Vragen