Keystone logo
Centre College

Centre College

Centre College

Invoering

Centre College biedt meer dan 50 majors, minoren, pre-professionele en duale opleidingen en partnerschappen voor afgestudeerden. In overleg met uw adviseur stelt u uw eigen major samen. Door de geschiedenis heen is het Center standvastig gebleven in zijn missie om superieur onderwijs te bieden in de vrije kunsten traditie.

Centre College en zijn mensen hebben in het verleden veel gehad om trots en dankbaar voor te zijn: uitstekende leiders die een consistente voorkeur toonden voor kwaliteit boven kwantiteit, generaties toegewijde docenten en studenten, en een uitzonderlijk succesvolle groep alumni. Maar even belangrijk bij deze kwaliteiten is een gevoel van verbondenheid met het verleden, waardoor meer betekenis wordt gegeven aan het heden en inspiratie wordt gegeven om deze traditie in de toekomst voort te zetten.

Centre College studenten studeren in het buitenland, hebben een stage of onderzoeksmogelijkheid en studeren binnen vier jaar af. Zowel stages als onderzoekservaringen dagen studenten uit om verder te gaan dan het leren over hun gekozen academische veld door de discipline die ze studeren in de klas te 'doen'. We ondersteunen onze belofte van een zeer boeiende en intens persoonlijke opleiding met een garantie. Als je aan de normale academische en sociale verwachtingen voldoet, voltooi je alle drie de delen van de Centre Commitment, of het College verstrekt maximaal een extra jaar studie zonder collegegeld.

Centre College is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om de Bachelor of Arts-graad en Bachelor of Science-graad toe te kennen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Danville

    West Walnut Street,600, 40422, Danville

    Vragen