Keystone logo
Centria University of Applied Sciences

Centria University of Applied Sciences

Centria University of Applied Sciences

Invoering

Centria University of Applied Sciences - een universiteit met een groot hart!

We bieden studenten een ruime keuze aan onderwijsmogelijkheden, praktijkgerichte lesmethoden en goede aansluiting op de professionele wereld. De studieomgeving is innovatief, zorgzaam en multicultureel, met studenten van over de hele wereld.

We bieden bachelor- en masteropleidingen op het gebied van techniek, bedrijfskunde, maatschappelijk werk, gezondheidszorg, muziekpedagogiek en geesteswetenschappen en onderwijs. Centria 550 studenten af aan Centria UAS. Jaarlijks zijn ongeveer 90 van de afgestudeerden internationale studenten.

Onze studenten genieten van de hechte gemeenschap en warme sfeer, waar docenten en personeel gemakkelijk benaderbaar zijn. Studiegroepen zijn klein, wat ervoor zorgt dat elke student de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft om te leren. Ook verzorgen we studie- en loopbaanbegeleiding voor alle studenten van Centria .

We bieden verschillende opleidingen in het Fins en Engels aan op onze campussen in Kokkola, Pietarsaari en Ylivieska. Onze docenten staan altijd klaar om te kletsen en te helpen, en we proberen onze studenten ook op veel andere manieren te ondersteunen. Studeren bij Centria Hogeschool is zeer veelzijdig en de colleges worden zowel klassikaal als op afstand georganiseerd. Het onderwijs is zeer praktijkgericht en workshops en projecten worden veel gebruikt als leermethode, waardoor studenten een realistische greep krijgen op de aangeleerde thema's. In elk programma vinden bedrijfsbezoeken plaats, wat studenten een goed inzicht geeft in het daadwerkelijke beroepsleven en studenten helpt hun netwerk op te bouwen met potentiële werkgevers.

Wat we aanbieden:

 • Een inspirerende studieomgeving
 • Kleine studiegroepen
 • Een hechte studentengemeenschap
 • Praktijkgerichte studies: projecten en workshops
 • Een fantastische internationale en zorgzame sfeer
 • Uitstekende connecties met het beroepsleven
 • Bedrijfsbezoeken
 • Campussen omgeven door adembenemende natuur
 • Overal vriendelijke mensen
 • Veilige leeromgeving

Centria 's onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten

Centria is geïdentificeerd als een van de sterke punten van de instelling en het succes ervan is erkend op nationale schaal!

De drie pijlers van onze R&D-activiteiten zijn onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten, ontwikkelingsdiensten en educatieve diensten. Onze R&D is bedoeld om bedrijven en lokale industrieën te helpen hun concurrentievermogen en kennis te vergroten.

We waarderen onze nauwe samenwerking met bedrijven, de publieke sector en gemeenschappen. We maken altijd optimaal gebruik van onze knowhow, ons team van experts en de verschillende soorten ontwikkelomgevingen die we gebruiken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We hebben een sterke wisselwerking tussen onderzoek en onderwijs en waar mogelijk betrekken we studenten bij onze R&D-activiteiten.

toelatingen

Toepassing periode

De eerstvolgende aanmeldingsperiode voor Engelstalige opleidingen zal plaatsvinden tussen 03.01.2024. - 17.01.2024.

Beurzen en financiering

Locaties

 • Kokkola

  Centria University of Applied Sciences Talonpojankatu 2 67100 Kokkola Finland, FIN-67100, Kokkola

 • Ylivieska

  Vierimaantie 7, 84100, Ylivieska

  • Jakobstad

   Campus Allegro, Runeberginkatu 8, 68600, Jakobstad

   Vragen