Keystone logo
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Invoering

College Geschiedenis

Het begon allemaal meer dan zeven decennia in de buurt met het College Afonso Celso, educatieve project toegewijd aan de idealen, de behoeften en de cultuur van Rio's West Zone Campo Grande. De eerste universitair onderwijs eenheid, opgericht in 1969, was de faculteit Economie, Accounting en administratieve Sreder Moacyr Bastos.

In die jaren, leren we dat het beeld van een universiteit is het beeld van elk van hun studenten - hun opleiding, hun kennis, hun wereldbeeld, hun vermogen om obstakels geconfronteerd. En, bovenal, hun bewustzijn van burgerschap. De student is onze grootste troef is onze spiegel. Zodat we nooit toestaan ​​dat een puur marktvisie van onderwijs overlapt met de ethische waarden.

Traditie en moderniteit, de kwaliteit van de academische uitmuntendheid en pioniersgeest, competentie en geloofwaardigheid, de technologische vooruitgang en de beste infrastructuur in het Westen Zone van Rio de Janeiro / RJ. Al deze kenmerken bepalen de University Center Sreder Moacyr Bastos, die vormt niet alleen goed professionals bereid zijn om de arbeidsmarkt staan, maar bovenal goede burgers.

Onze missie is altijd geweest om bij te dragen aan de bouw en de verspreiding van kennis, waardoor de burger om de transformatie van de sociale en professionele media. En de wens om dit doel te bereiken, vanaf het moment dat we beginnen om de Educational groep UNIESP werd nog sterker in ieder van ons te integreren.

Missie

Onze missie is altijd geweest om bij te dragen aan de bouw en de verspreiding van kennis, waardoor de burger om de transformatie van de sociale en professionele media. En de wens om dit doel te bereiken, vanaf het moment dat we beginnen om de Educational Group UNIESP integratie te bereiken werd nog sterker in ieder van ons.

Infrastructuur

Het hoofdkantoor campus van de University Center Sreder Moacyr Bastos is gelegen in het centrum van Campo Grande wijk, ten westen van de gemeente van Rio de Janeiro. Met twee ingangen, de Campus is gemakkelijk te vinden en biedt toegang van mensen uit verschillende delen van de stad en ook van andere gemeenten.

De hoofdingang van de Campus is op Rua Trinity Engineer, # 229 en is een betere toegang tot blokken A, B, C en D van de educatieve complex. De tweede ingang, gelegen aan de Rua Costa Amaral, nr 360, is de beste toegang tot die bedoeld zijn om E (Gebouw Evandro Lins e Silva) blokkeren.

Het hoofdkantoor van Campus omvat naast klaslokalen, de volgende gebieden :. Theater Sreder Moacyr Bastos; . Bioscoop Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Multi-sport sportschool; . Laboratoria van de anatomie en de chemische en biologische wetenschappen; . Media Centre Minister Francisco Dornelles, samengesteld uit multimedia auditorium, radio journalistiek laboratorium, krant schrijven laboratorium reclamebureau en reclame en televisie-journalistiek laboratorium; . Kern juridische praktijk, gevormd door twee laboratoria, pilot-office, rechtszaal, rechter kamer, en vooral voorbehouden aan de rechterlijke macht ruimte; . UniMSB kunstgalerij;.

. CIEE zet Sreder Moacyr Bastos; . Tour Santander bankdiensten; . Bibliotheek; . Parkeren voor leerlingen met speciale behoeften, docenten en medewerkers, met vermelding door Manai Street, # 116.

Het hoofdkantoor campus van de University Center Srede Moacyr Bastos, omvat verder de administratieve sectoren, de coördinatoren van de undergraduate, graduate en uitbreiding en de pastorie.

Locaties

  • Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brazilië

Vragen