Keystone logo
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Invoering

De tijd dat je op de universiteit zal een deel van zijn geschiedenis: veel vrienden; ervaringen; nieuwe wegen en loopbaanontwikkeling worden gebouwd.

Newton is vereerd om deel te nemen in deze fase van zijn leven en altijd zal juichen voor hun persoonlijke en professionele succes.

Bezoek onze units, het bevorderen van de uitwisseling tussen de campus, ideeën uit te wisselen, studie, plezier hebben, genieten van zoveel mogelijk. Onze docenten, medewerkers en de structuur zijn hier om ervoor te zorgen dat deze keer is de meest winstgevende mogelijk.

Uw toekomst: dat is wat de Newton anders denkt. Dus als je ervoor kiest om uw verhaal met ons te bouwen, we weten dat je doel is voldoening in het werk. Om het hoogtepunt van hun potentieel te bereiken, verenigt traditie en moderniteit in de beste structuur. Wij bieden breed scala aan traditionele undergraduate, technologische en afstand, en graduate. Het academisch niveau is van hoge kwaliteit met 80% van de faculteit bestaat uit docenten en artsen, moderne laboratoria, centra en de praktijk centra in verschillende gebieden van kennis en wetenschappelijk onderzoek en voorlichtingsprogramma's. In aanvulling op de erkende kwaliteit van het onderwijs en de nadruk op de praktijk, Newton voortdurend te investeren in de relatie met de markt, de vaststelling van belangrijke partnerships om haar studenten te voorzien van de beste vooruitzichten en carrièremogelijkheden.

Locaties

  • Belo Horizonte

    R. Mal. Foch, 15 - Grajaú, Belo Horizonte - MG, 30431-189, , Belo Horizonte

    Vragen