Keystone logo
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA) Bedrijfsbeheer
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Bedrijfsbeheer

Belo Horizonte, Brazilië

8 Semesters

Portugees

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

BRL 1.015 / per month *

Op de campus

* Collegegeld (2016-1)

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Met uitgebreide, dynamische inhoud en een focus op de modernste managementpraktijken, ontwikkelt de cursus een kritisch, ethisch en maatschappelijk verantwoord gevoel. Daarnaast biedt het de student ervaring in reële situaties in de bedrijfswereld, werkend aan hun ondernemerscapaciteit en vaardigheden die nodig zijn voor een innovatieve prestatie.

De door Newton gevormde beheerder is gekwalificeerd om alle processen van een bedrijf in verschillende sectoren van organisaties uit de publieke, private of derde sector te beheren. De rol van de manager bestaat uit het nemen van beslissingen en het beheren van middelen om doelstellingen op de verschillende niveaus van een bedrijf te bereiken. Het kan generalistisch zijn, in het geval van strategisch management, of specifiek, in het geval van commercieel, HR, financieel of marketingmanagement.

Prestatie

Bedrijfsadvisering - Management van openbare en particuliere bedrijven en organisaties uit de derde sector - Management van de agribusiness - Management van mensen, operaties, financiën en marketing - Management van educatieve technologie - Beheer van eigen bedrijven.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Double Degree in Business Administration and Management + BSc in Marketing
    • Barcelona, Spanje
  • Diploma in bedrijfsbeheer en management
    • León, Spanje
  • Europese bachelor in bedrijfskunde (concentratie in sportmanagement)
    • Prague, Tsjechië