Keystone logo
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA) Elektrotechniek
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Elektrotechniek

Belo Horizonte, Brazilië

10 Semesters

Portugees

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

BRL 1.212 / per month *

Op de campus

* Collegegeld (2016-1)

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Electrical Engineer past zijn specifieke kennis en methoden toe in systemen met elektrische energie. Het expertisegebied omvat analyse, projectuitvoering en supervisie van werken met betrekking tot alle aspecten van systemen en apparatuur op het gebied van elektrotechniek, elektronica, telecommunicatie en automatisering.

De cursus Electrical Engineering van Newton Paiva leidt ondernemende ingenieurs op met leiderschap en probleemoplossende vaardigheden, klaar om aan de huidige eisen te voldoen. Het ontwikkelt ook, bij toekomstige professionals, de nodige vaardigheden om zich aan te passen aan technologische vooruitgang en om in multidisciplinaire teams te werken, met ethische actie, die rekening houdt met sociale, economische, politieke en ecologische gevolgen, en hun interventies richt op het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen. Met een onderwijzend personeel, bestaande uit meesters en artsen, met veel ervaring op de arbeidsmarkt, heeft de student de mogelijkheid om theoretische kennis te combineren met praktische ervaring, waarbij hij echte situaties uit het dagelijks leven van de professional ervaart.

Afgestudeerden in Electrical Engineering bij Newton Paiva kunnen een dubbele certificering behalen, aangezien studenten naast de vakken van de cursus ook Control and Automation Engineering-vakken kunnen studeren. Op deze manier kunnen ze dubbel gecertificeerd worden, als bachelor Elektrotechniek en in Regel- en Automatiseringstechniek.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Engineering
    • Ottawa, Canada
  • BEng (Hons) in elektrische en elektronische engineering
    • Academic City, Verenigde Arabische Emiraten
  • BEng in elektrische en elektronische engineering
    • Johannesburg, Zuid-Afrika