We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Invoering

De Unisal is een academische gemeenschap van docenten, studenten en administratief personeel, die zorgvuldig bevordert, kritische en doelgerichte ontwikkeling van de menselijke persoon en het culturele erfgoed van de samenleving door middel van onderzoek, onderwijs, hoger en bij- en nascholing en verschillende diensten die worden aangeboden aan de lokale gemeenschappen.

Christelijke inspiratie, de katholieke aard en de Salesiaanse identiteit van Unisal gaan uit van een visie op de wereld en de mens geworteld en in harmonie met het Evangelie en een met redenen omkleed pedagogie op de waarden van de Preventieve System leefde van Don Bosco.

Dit impliceert, in het bijzonder: een streven naar eenheid en gemeenschap met de Kerk; een besloten optie voor jongeren; een academische gemeenschap met een duidelijke Salesiaanse identiteit; een christelijke en Salesiaanse georiënteerd cultureel project en educatieve en pastorale aanpak.

De integratie van kennis, de dialoog tussen geloof en rede, de voortdurende zoektocht naar de waarheid, ethiek opleiding, de geest van vrijheid in de liefde, wederzijds respect en de bevordering van de mensenrechten te karakteriseren en verlevendigen de Unisal als een kenniscentrum dat geeft smaak voor studie en onderzoek en bevordert het verwerven van de ware wijsheid van het leven.

Locaties

  • São Paulo

    Unidades em Americana, Campinas, Lorena e São Paulo, , São Paulo

    Vragen