Keystone logo
Chadron State College School of Liberal Arts

Chadron State College School of Liberal Arts

Chadron State College School of Liberal Arts

Invoering

Chadron State College, opgericht in 1911, is de enige vierjarige, regionaal erkende universiteit in de westelijke helft van Nebraska. Als openbare instelling met wortels in de lerarenopleiding, is Chadron State uitgegroeid tot een uitgebreide universiteit met een breed scala aan bachelor- en masteropleidingen. Het College was trots op zijn toegankelijkheid en betaalbaarheid en waardeert diversiteit en inclusie in mensen en gedachten. CSC probeert ook impactvolle ervaringen en resultaten voor haar studenten en medewerkers te benutten en erkent dat studentenbetrokkenheid en leren een belangrijk onderdeel is van haar missie:

"Chadron State College levert ervaringen die goed geïnformeerde en betrokken leiders en burgers stimuleren om de High Plains-regio en daarbuiten te verrijken."

Het College kiest ervoor om samenwerking te vieren en werkt hard om afstemming tussen elke afdeling op de campus te creëren. Afstemming is in feite een cruciaal element van Chadron State 2030, de verzameling strategische plannen van het college. Chadron State 2030 brengt het Master Academic Plan, het Campus Master Plan en de uitgebreide campagne van de Chadron State Foundation samen. Alle drie werken ze samen om een hoogwaardige leeromgeving voor studenten te creëren en een boeiende en lonende plek om te wonen en te werken.

Locaties

  • Chadron

    Main Street,1000, 69337, Chadron

    Vragen