Keystone logo
© Eva Dang
Chesterfield College

Chesterfield College

Chesterfield College

Invoering

De Chesterfield College Group is een toonaangevende aanbieder van voortgezet onderwijs, hoger onderwijs, leerlingplaatsen en professionele training, met een nationale reputatie voor de kwaliteit van ons aanbod en de hoge normen van klantenservice en ondersteuning die we bieden.

Chesterfield College ligt dicht bij het stadscentrum van Chesterfield en trekt studenten uit heel South Yorkshire en Derbyshire. Het college vormt de kern van de gemeenschap die het bedient en biedt een reeks cursussen die erop gericht zijn iedereen een weg naar onderwijs en training te bieden, op welk niveau ze ook werken. Het college werkt nauw samen met lokale werkgevers en doet onderzoek naar arbeidsmarketinginformatie en sectorprojecties om ervoor te zorgen dat het curriculumaanbod de behoeften van het gebied weerspiegelt.

Dit zorgt ervoor dat onze studenten zich inschrijven voor een cursus met duidelijke Pathways naar verdere studie en / of werkgelegenheid zodra ze ons verlaten. Learning Unlimited is de werkgever betrokkenheid arm van de organisatie, met kantoren en opleidingscentra in de belangrijkste strategische locaties in het land.

Op dit moment heeft Learning Unlimited teams in Chesterfield, Nottingham, Derby, Birmingham en Manchester, die werken met meer dan 1.300 verschillende werkgevers, variërend van eenmanszaken en KMO's tot nationale bedrijven en wereldwijde merken. In de afgelopen twee jaar hebben we leerlingplaatsen en andere werkgerichte trainingen gegeven aan Nestle, Bombardier, het postkantoor, Royal Mail, de NHS, Balfour Beatty, Tarmac en Derbyshire County Council. Learning Unlimited is een van de grootste aanbieders van leerlingplaatsen in het land en biedt momenteel 66 verschillende standaarden en frameworks in een breed scala van industrieën.

Cert Unlimited, gelanceerd in 2020 en gevestigd in Manchester, maakt ook deel uit van de Chesterfield College Group en levert boeiend, hoogwaardig en betrouwbaar online leren. Ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel werkgevers als ambitieuze individuen, wil Cert Unlimited een van de toonaangevende leveranciers van innovatieve online leeroplossingen in het VK zijn.

In totaal heeft de Chesterfield College Group meer dan 7.400 studenten en leerlingen die zijn ingeschreven voor een klassikale cursus of een werkgerichte training. Onze slagingspercentages zijn 1% boven het landelijk gemiddelde voor 16-18-jarigen en 3,1% boven het landelijk gemiddelde voor wiskunde en Engels. Onze leerlingprestaties zijn 19,7% hoger dan de nationale benchmark voor Learning Unlimited Derby-studenten. 99% van alle klassikale studenten en 97% van alle werkstudenten gaan naar een positieve bestemming wanneer ze ons verlaten (betaald werk of verdere studie).

In 2019 werden we door FE Week op de gedeelde vijfde plaats van het land geplaatst in de jaarlijkse NICDEX, op basis van leerlingtevredenheid, werkgevertevredenheid, bestemmingsgegevens en leerlinggroei.

Voor gedetailleerde informatie over onze prestaties kunt u de website van Education and Skills Funding Agency bezoeken om alle ESFA-prestatietabellen te bekijken.

Locaties

  • Chesterfield

    Infirmary Road, S41 7NG, Chesterfield

    Vragen