Keystone logo
Chicago State University Bachelor of science in de fysica
Chicago State University

Bachelor of science in de fysica

Chicago, IL, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6.008

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Physics Graad Opties

De Bachelor of Science graad in de natuurkunde bestaat uit vier opties.

  • Algemene natuurkunde: Studenten die deze optie te bereiden voor onderzoek, industriële en gouvernementele carrière of voor graduate studie in de natuurkunde of aanverwante gebieden.
  • Natuurkunde voor Biosciences Applications: Studenten die willen carrière in biofysica, medische fysica, beweging wetenschap of om toegelaten te worden tot medische, tandheelkundige of apotheek school meestal volgen deze optie.
  • Technische Natuurkunde: Studenten die deze optie voor te bereiden op een aantal gebieden in de toepassing van de natuurkunde in het bijzonder high-tech industrie, alsmede graduate studies in Engineering and Applied Physics. (Deze optie is goedgekeurd, maar nog niet in de universiteit Catalog. Neem contact op met een adviseur voor meer informatie.)
  • Secundair Onderwijs Option in de natuurkunde: Oplevering van het secundaire Teaching Option in de chemie kwalificeert studenten voor een Illinois Professional Educator License (PEL) met een aantekening voor het onderwijs Science-Physicsfor rangen 9-12 en een middelbare graad aantekening in het algemeen, de wetenschap en de natuurwetenschap voor de rangen 6-8 op voorwaarde dat het programma is voltooid en middelbare graad verklaringen afgegeven door 31 januari 2018, wanneer de nieuwe middelbare graad goedkeuring regels in werking zal treden. Licentiestatus vereist de succesvolle afronding van de Illinois Licensure Tests van Academic Proficiency (TAP) of gelijkwaardig, Science-Physics Content Area test, en Assessment of Professional Teaching (Secondary 6-12). De secundaire lesprogramma is geaccrediteerd door de National Science Teachers Association (NSTA) en voldoet aan de Illinois State Board of Education (ISBE) standaarden in het wetenschappelijk onderwijs.

Admissions Deadlines

De Graduate School accepteert toepassingen op een continue basis voor de meeste academische opleidingen; studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van toegang tot een bepaalde termijn moet de toelating proces te voltooien door deze termijnen: Fall Term - 15 maart (1 maart voor alle Counseling aanvragers).
Spring Term - 15 oktober (een maand eerder voor internationale kandidaten).

Total Collegegeld en tarieven

3,750.00 $ - $ 6,008.00 (Undergraduate: Komen / non-garantie)

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen