Keystone logo
Chisholm Institute

Chisholm Institute

Chisholm Institute

Invoering

Bij Chisholm Institute zijn we er trots op dat we onderwijs en training van hoge kwaliteit bieden die tot echte loopbaanresultaten leiden. Ons succes op de lange termijn betekent dat u erop kunt vertrouwen dat u vaardigheden zult leren die klaar zijn voor het werk en een gerespecteerde kwalificatie zult behalen.

We bieden 20 cursussen online aan, variërend van Certificate IV tot Diploma- en Graduate Certificate-kwalificaties, en leveren deze in een virtueel klaslokaal met innovatieve leermiddelen. Elke online cursus biedt zeven dagen per week toegang tot assistentie en moedigt u aan om in uw eigen tempo en in uw eigen tijd te leren.

Wij zijn een door de overheid beheerde Technical and Further Education (TAFE) die meer dan 250 certificaten, diploma's, geavanceerde diploma's, bachelor- en graduate-certificaatcursussen aanbiedt, waarbij elke cursus zorgvuldig is gestructureerd om ervoor te zorgen dat al onze afgestudeerden eindigen met de vaardigheden die nodig zijn om hun carrière ambities. Wij zijn een veilige investering in uw toekomst.

Locaties

 • Dandenong

  Stud Road,121, 3175, Dandenong

  • Cranbourne

   Cranbourne, Australië

   • Frankston

    Fletcher Road, 3199, Frankston

    • Berwick

     Kangan Drive,25, 3806, Berwick

     • Rosebud

      Henry Wilson Drive,1-7, 3939, Rosebud

      Vragen