Keystone logo
Chisholm Institute BACHELOR VAN ENGINEERING TECHNOLOGY
Chisholm Institute

BACHELOR VAN ENGINEERING TECHNOLOGY

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Chisholm's Bachelor of Engineering Technology, gespecialiseerd in mechanica en productie, bereidt je voor op een carrière als technisch technoloog, een carrière waar zowel lokaal als over de hele wereld veel vraag naar is.

En als Chisholm-student word je blootgesteld aan een breed scala aan technische onderwerpen, vaardigheden en trends in de branche, zodat je je onderscheidt van de massa bij het zoeken naar werk.

Deze cursus ontwikkelt geavanceerde technische praktijkvaardigheden, projectbeheer, probleemoplossing, programmeerconcepten, technisch systeemontwerp, technische wetenschappelijke principes, instrumentatieprincipes, productiesystemen en werkplektraining.

Na het voltooien van de cursus kunnen studenten een afgestudeerde functie aannemen, zoals fabricage-, systeem- of productontwikkelingsingenieur. Als alternatief zijn verdere studies beschikbaar, waaronder Masters in Manufacturing (La Trobe University) of Masters in Engineering (RMIT).

Chisholm's Institute of Engineers Australia onderschrijft Chisholm's Bachelor of Engineering Technology.

Als onderdeel van deze cursus moeten studenten een stage van acht weken (300 uur) doorlopen. Chisholm zorgt voor plaatsing voor de stage. In het zesde semester moeten studenten een project van 13 weken voltooien, waarbij ze in contact moeten komen met de lokale industrie en een praktisch probleem moeten oplossen waarmee de industrie wordt geconfronteerd.

Lokale en interstatelijke aanvragers zijn welkom om te solliciteren, maar moeten aan de toelatingseisen voldoen.

Houd er rekening mee dat, vanwege de pandemie- en sociale afstandsvereisten van COVID-19, dit programma waar mogelijk op afstand wordt afgeleverd om uw leertraject voort te zetten.

Deelnemers moeten online lesmateriaal en software voor videoconferenties gebruiken in plaats van lessen bij te wonen. Hoewel verwacht wordt dat de cursusduur ongewijzigd zal blijven, kan het nodig zijn om de einddatum te verlengen als de omstandigheden veranderen. Chisholm houdt de situatie nauwlettend in de gaten en informeert over eventuele wijzigingen als de duur van een cursus wordt verlengd.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in de ingenieurswetenschappen: management - logistiek en transport
  • Dabrowa Gornicza, Polen
 • Bachelor of Engineering - Bouwtechniek
  • Kitchener, Canada
  • Waterloo, Canada
  • + 6 meer
 • Bachelor of Engineering (Honours) (civiel en constructief)
  • Adelaide, Australië