Keystone logo
Chisholm Institute BACHELOR VAN GEMEENSCHAP GEESTELIJKE GEZONDHEID, ALCOHOL EN ANDERE DRUGS
Chisholm Institute

BACHELOR VAN GEMEENSCHAP GEESTELIJKE GEZONDHEID, ALCOHOL EN ANDERE DRUGS

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Chisholm's unieke Bachelor of Community Mental Health, Alcohol and Other Drugs geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om niet-klinische diensten te verlenen aan specialisten zoals psychiaters, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers.

Je krijgt een diepgaand inzicht in kwesties met betrekking tot alcohol en andere drugs, de praktijk in de geestelijke gezondheidszorg, gemeenschapsontwikkeling en counselingprocessen. Je leert ook over de juridische en ethische kaders, werken met kinderen en jongeren, interventiestrategieën, belangenbehartiging van cliënten en werken in de ouderenzorg.

Dit programma is ontworpen om te voldoen aan de groeiende behoefte aan hoogopgeleide beoefenaars in het veld. Met directe input van belanghebbenden op het gebied van geestelijke gezondheid en AOD, is de graad ontwikkeld in nauw overleg met praktijkmensen, academici, professionele instanties en beleidsmakers op zowel staats- als federaal overheidsniveau.

Aanvragen zijn welkom van zowel lokale als interstatelijke aanvragers voor studenten die aan de toelatingseisen voldoen.

Studenten die het dubbele diploma van geestelijke gezondheid / diploma van alcohol en andere drugs hebben behaald, krijgen gegarandeerd toegang.

De Australian Community Workers Association (ACWA) is een nationale beroepsorganisatie die opleidingen en trainingen erkent voor werknemers in de sector maatschappelijke dienstverlening.

Omdat onze cursus zowel nationaal erkend als ACWA-geaccrediteerd is, biedt het onze studenten een concurrentievoordeel op het gebied van werkgelegenheid in vergelijking met die van niet-ACWA-gecertificeerde studies.

Deze accreditatie voegt waarde toe aan afgestudeerden van deze cursus bij Chisholm, aangezien het de professionele reputatie van onze programma's bevestigt. Afgestudeerden kunnen een volledig lidmaatschap en registratie aanvragen bij ACWA en zijn sterke kandidaten voor een baan bij grotere overheidsdiensten.

Houd er rekening mee dat, vanwege de pandemie- en sociale afstandsvereisten van COVID-19, dit programma waar mogelijk op afstand wordt afgeleverd om uw leertraject voort te zetten.

Deelnemers moeten online lesmateriaal en software voor videoconferenties gebruiken in plaats van lessen bij te wonen. Hoewel we verwachten dat de cursusduur ongewijzigd zal blijven, kan het nodig zijn om de voltooiingsdatum te verlengen als de omstandigheden veranderen. Chisholm houdt de situatie nauwlettend in de gaten en informeert over eventuele wijzigingen als we de duur van een cursus verlengen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen