Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Invoering

Chulalongkorn University , een academisch juweel in het hart van Bangkok, is de eerste en meest prestigieuze universiteit van Thailand. Opgericht in 1917 door koning Vajiravudh, ter ere van zijn vader, koning Chulalongkorn, staat de universiteit sinds haar oprichting bekend om haar academische excellentie. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot 26 onderwijseenheden (19 faculteiten, 3 scholen, 3 hogescholen, 1 instituut), met de inschrijving van ongeveer 26.000 niet-gegradueerde en 11.000 afgestudeerde studenten en 3.000 docenten.

Chulalongkorn University heeft continu toonaangevende programma's ontwikkeld om kennis, directe ervaring en begrip bij haar studenten te bevorderen. De universiteit heeft haar academisch personeel en onderzoekers en afgestudeerde studenten aangemoedigd en ondersteund om impactvolle innovaties te produceren in verschillende disciplines die de duurzame ontwikkeling van het land en de regio kunnen stimuleren. Klassen, academische arrangementen en buitenschoolse activiteiten worden zo georganiseerd dat Chula-afgestudeerden klaar zijn om hun leven als wereldburgers te leiden, inspelend op de huidige en toekomstige behoeften van de samenleving, terwijl ze in staat zijn om de opgedane kennis van de universiteit toe te passen op werk overal ter wereld en met multinationale collega's. De universiteit heeft niet alleen Thaise studenten, maar ook internationale studenten volop mogelijkheden geboden om hun academische bezigheden in het gebied van hun interesse voort te zetten onder begeleiding van haar gerespecteerde docenten. Bijstand zal voor hen beschikbaar zijn vanaf hun eerste dag als Chula-studenten tot aan hun afstuderen. Naast zijn pogingen om de kwaliteit van het hoger onderwijs te bevorderen, heeft Chula ook diensten verleend in verschillende vormen aan het grote publiek. Haar faculteitsleden en onderzoekers hebben hun studie- en onderzoeksresultaten gebruikt om bij te dragen aan het oplossen van urgente en ongekende problemen waarmee de samenleving, nationaal en internationaal, wordt geconfronteerd. Zeer ervaren academisch personeel, bekwame studenten en academische programma's die meedogenloos zijn geüpgraded en aangepast om ervoor te zorgen dat ze relevant zijn voor de huidige eisen, hebben de Chulalongkorn University in staat gesteld de positie van de belangrijkste nationale universiteit van Thailand te verwerven, en haar huidige missie is om zichzelf te ontwikkelen tot een nationale universiteit van wereldklasse.

Chulalongkorn University","author_url":"","source":""}" />

Onze viering van '100 jaar Chula Pride' is al begonnen! Kom, doe mee! Laten we samen een nieuwe eeuw van uitmuntendheid ingaan voor de Chulalongkorn University !

Locaties

  • Bangkok

    Phayathai Road, Pathumwan, Bangkok, 10330, Bangkok

Vragen