Keystone logo
Chulalongkorn University Bachelor in de handelswetenschappen
Chulalongkorn University

Bachelor in de handelswetenschappen

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Bachelor of Business Administration of BBA International Program is opgericht om onze betrokkenheid bij Thailand, de regio Azië-Stille Oceaan en de wereldwijde gemeenschap te tonen.

BBA International Program is het eerste bachelorprogramma dat volledig in het Engels wordt gegeven aan de Chulalongkorn University. BBA International Program is ontworpen om afgestudeerden in specifieke concentratiegebieden te produceren. De major International Business Management, die zich richt op het begrijpen van de ontwikkeling van de handel en de diversiteit van de cultuur, is verdeeld in twee studiegebieden: International Business en Financiële analyse en investeringen. Het programma benadrukt ook hoe je effectief en concurrerend kunt managen in deze omgeving. De major Accounting biedt studenten uitgebreide kennis van internationale boekhoudpraktijken voor modern bedrijfsmanagement.

Studenten krijgen volop de kans om in contact te komen met studenten uit andere landen en om stage te lopen bij multinationale bedrijven en organisaties. Studenten kunnen ervoor kiezen om aan de vereiste cursussen te voldoen door een periode in het buitenland door te brengen als uitwisselingsstudenten of door te kiezen voor een studiereis geregeld door het programma. Voor het BBA International Program is een minimum van 137 studiepunten vereist.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BBA - Bachelor of Business Administration - Small Business Management
  • Zürich, Zwitserland
  • Antwerp, België
  • + 7 meer
 • Bachelor of Business Administration - Innovatie en duurzaamheid
  • Victoria, Canada
 • Bachelor of Business Administration (Hons) (BBA)
  • Kowloon Tong, Hongkong