Keystone logo
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies BA in ARBEIDSSTUDIES EN INDUSTRIËLE RELATIES
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies

BA in ARBEIDSSTUDIES EN INDUSTRIËLE RELATIES

Valsayn South, Trinidad en Tobago

0 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Labor Studies richt zich op de behoefte aan academische ontwikkeling en training op leiderschapsniveau. Verder probeert het studenten uit te rusten met hedendaagse kennis en op het gebied van arbeid en arbeidsverhoudingen.

Het programma legt bijzondere nadruk op het ontwikkelen van de kritische, analytische en organisatorische vaardigheden die nodig zijn om industriële en arbeidsverhoudingen te beheren. Het behandelt ook vakbondsadministratie en onderzoekt genderverhoudingen op de werkplek, economie en machtige instellingen in de samenleving.

Kwalificaties in deze discipline geven professionals en beoefenaars een voorsprong bij het solliciteren naar functies op het gebied van arbeidsverhoudingen, arbeid en mankracht, economie en human resource management.

Je leert over:

Industriële arbitrage, bemiddeling en collectieve onderhandelingen

Werknemers wet

Vrouwen op de werkplek

Afhandeling van klachten

Principes van arbeidsrecht

Collectief afdingen

Het programma is bedoeld om tegemoet te komen aan de behoefte aan hoogwaardige academische en praktische training voor beoefenaars en professionals op de volgende gebieden: arbeidsverhoudingen, vakbondsleiderschap en administratie, arbeids- en mankrachteconomie, arbeidsinspectie.

Bovendien, gebaseerd op de principes van goede praktijken op het gebied van arbeidsverhoudingen en de focus van de IAO op het bevorderen van sociale bescherming en fatsoenlijk werk, tracht het programma het algemeen management, toezicht en personeelsbeheer in de publieke en private sector, ngo's en werknemersorganisaties te verbeteren. .

De Bachelor of Arts-graad is gericht op het volgende: huidige en toekomstige vakbondsleiders, algemeen lidmaatschap van een vakbond, Practitioners in IR Consultancy, HR-beoefenaars, niet-vakbondsmedewerkers en verschillende leidinggevende, toezichthoudende en administratieve ambtsdragers.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of International Business (BIB)
    • Ottawa, Canada
  • BA Bedrijfskunde | Human Resource Management & Leiderschap
    • Berlin, Duitsland
  • Honours Bachelor of Commerce (Human Resources Management)
    • London, Canada