Keystone logo
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies BSC in BEVEILIGINGSADMINISTRATIE EN -BEHEER
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies

BSC in BEVEILIGINGSADMINISTRATIE EN -BEHEER

Valsayn South, Trinidad en Tobago

0 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Beveiligingsadministratie en -beheer is een zeer gerespecteerd interdisciplinair programma gericht op personen die ervaring hebben met beveiligingsadministratie en -beheer en een carrière op dit gebied willen nastreven.

Dit Bachelor of Science-programma beschrijft de basisprincipes die nodig zijn voor beveiligingsadministratie en -beheer, risicobeoordeling en onderzoek die vereist zijn bij privaatrechtelijke handhaving. Na afronding van deze cursus zullen studenten ook reactieplannen ontwikkelen en implementeren om criminele activiteiten te bestrijden.

Na het voltooien van deze cursus, zullen studenten examens afleggen om gecertificeerde Protection Professional (CPP) -referenties te verkrijgen. CPP-afgestudeerden zijn American Society for Industrial Security (ASIS) International board-gecertificeerd in beveiligingsbeheer.

Je leert over: Crisis- en risicobeheer, noodplanning en rampenbeheersing, computercriminaliteit en industriële spionage, bioterrorisme, juridische aspecten van veiligheid, industriële spionage, strafrechtelijke en civiele procedure en bewijs.

Algemene toelatingseisen: afgestudeerden van de middelbare school met vijf (5) of meer CXC / GCE-passen inclusief Engelse taal en wiskunde; Personen van zeventien (17) jaar of ouder die het diploma van schoolverlaten hebben behaald of zijn afgestudeerd aan de middelbare school en relevante programma's of cursussen aan het College hebben voltooid; Personen van 25 jaar of ouder met ervaring in dit of een aanverwant vakgebied.

Over de school

Vragen