We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

CIS University Endicott International

CIS University Endicott International

CIS University Endicott International

Invoering

CIS University, een Amerikaanse universiteit in Madrid, werd opgericht in 1981. Het ligt in het hart van Madrid, in een van de mooiste delen van de stad. Ons pand is goed bereikbaar en in een uiterst veilige omgeving. We zijn er trots op dat we studenten een Amerikaans hoger onderwijs kunnen bieden, vooral gekenmerkt door de praktische methodologische aanpak.

CIS University is een ongewoon hechte leergemeenschap, die vaak wordt omschreven als ‘als een grote familie’. Bestuurders en professoren doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze studenten zich op hun gemak voelen terwijl we hen begeleiden bij wat uiteindelijk een van de grootste gebeurtenissen van hun leven zal zijn in een buitengewoon internationale setting – in veel gevallen in het buitenland. Elk lid van onze staf en faculteit aan de CIS University heeft in het buitenland gewoond of gestudeerd, dus we begrijpen de behoeften van onze niet-Spaanse studenten die van Madrid hun tijdelijke thuis maken, evenals de behoeften van onze Spaanse studenten die uiteindelijk hun bachelor zullen afronden. diploma elders.

Amerikaanse systeemvoordelen

Het Amerikaanse hogeronderwijssysteem is over de hele wereld geïmplementeerd met enkele van de beste en meest succesvolle modellen ter wereld.

De belangrijkste voordelen van het "Amerikaanse systeem" zijn als volgt:

 • Lager risico op academisch falen. Omdat jongeren zelden met 100% zekerheid weten wat ze over tien jaar willen doen, hoeven studenten in sommige gevallen niet al in het tweede jaar van de middelbare school aan een studiegebied te worden opgesloten. Studenten hoeven niet eens definitief te kiezen wanneer ze beginnen met studeren. Studenten worden aangemoedigd om een richting of hoofdvak te kiezen, maar worden zeker niet bestraft als ze van gedachten veranderen tijdens de eerste twee jaar van hun studie, waarbij meestal algemene onderwijsvereisten betrokken zijn die vrijwel universeel zijn voor alle opleidingen. In het derde jaar moeten studenten een beslissing nemen, maar aan de andere kant zijn studenten in het derde jaar doorgaans in een betere positie om een dergelijke beslissing te nemen.
 • Het is heel gemakkelijk om van opleiding te veranderen, omdat de algemene cursussen die vereist zijn in alle majors die aan de CIS University worden aangeboden consistent blijven, ongeacht of een student bedrijfskunde of journalistiek studeert. Op dezelfde manier, als een student overstapt van bedrijfskunde naar journalistiek, voldoen de bedrijfscursussen aan de vrije keuzevakken die deel uitmaken van de algemene cursussen. Dit is echt het meest flexibele systeem ter wereld, en wij geloven dat jonge studenten tijd en vrijheid nodig hebben om te ontdekken wie ze zijn, in plaats van academisch opgesloten te zitten in iets waar ze op een dag spijt van zouden kunnen krijgen en waar ze een hekel aan zouden kunnen hebben.
 • Het kredietsysteem is consistent tussen de Amerikaanse hogescholen en universiteiten over de hele wereld, dus het overzetten is ook relatief eenvoudig.
 • Studenten organiseren en ontwerpen hun cursusroosters onder supervisie en begeleiding van onze ervaren decanen.
 • Het is meer gebaseerd op de praktische toepassing van concepten dan op theorie. Wij zijn ervan overtuigd dat studenten beter leren door daadwerkelijk te doen wat ze studeren, dan door simpelweg te proberen gegevens uit het hoofd te leren. De gegevens zijn belangrijk, maar er moet een minder abstracte manier van denken zijn om ervoor te zorgen dat de informatie echt wordt geleerd.
 • Er zijn wekelijkse opdrachten, dus er wordt dagelijks gestudeerd in plaats van aan het einde van het semester te proppen voor examens. Het op deze manier ontwikkelen van studievaardigheden wordt vaak een levenslange troef.
 • Continue evaluatie bevordert consistentie en moedigt studenten aan om hun best te doen, zelfs als ze slechter presteren dan verwacht op een examen of project, omdat ze een groot aantal mogelijkheden hebben om hun kennis en vaardigheden te demonstreren.
 • Studenten worden gemotiveerd door veel kortetermijndoelen, maar ook doordat ze grotendeels verantwoordelijk zijn voor hun studieschema en werkdruk.

Academische partner: Endicott College

Sinds 1995 werkt CIS University nauw samen met onze academische partner, Endicott College in Boston (MA). Een partnerschap waarmee studenten die zijn ingeschreven aan de CIS University Endicott College-credits kunnen ontvangen.

Na voltooiing van hun eerste twee jaar aan de CIS University hebben studenten de mogelijkheid om hun laatste twee jaar bij ons af te ronden of een overstap aan te vragen naar Endicott College (onze zustercampus), of naar een andere Amerikaanse universiteit ter wereld.

accreditatie

In 1995 sloten CIS University en Endicott College een samenwerkingsovereenkomst waarbij CIS University-studenten Endicott College-credits ontvangen, die kunnen worden overgedragen naar elke Amerikaanse hogeschool of universiteit.

Endicott College (Massachusetts, VS) is geaccrediteerd door de New England Commission on Higher Education (NECHE).

CIS University is door de Gemeenschap van Madrid geautoriseerd als buitenlandse universiteit in Spanje (BOCM-nummer 81, 6 april 1998 en BOCM-nummer 134, 7 juni 2019).

Statistieken

 • Studenten per klas: 15,4
 • 15 leerling/leraar-ratio
 • Stages uitgevoerd door 100% van onze studenten
 • 600+ uur verplichte stage
 • Internationale studenten uit meer dan 35 landen
 • 95% inzetbaarheidsgraad
 • 60% van de internationale faculteit
 • 100% in het Engels

  toelatingen

  Toelatingseisen

  • Vul het aanvraagformulier online in.
  • Academisch transcript: Bestand met de cijfers van je afgelopen vier jaar.
  • Aanbevelingsbrief van uw universiteit/middelbare school.
  • Fotokopie van het nationale identiteitsdocument (DNI) of paspoort.
  • Essay persoonlijke verklaring: een tekst in het Engels van 500-650 woorden waarin wordt uitgelegd waarom u denkt dat u een goede kandidaat bent.
  • Online betaling van de toegangsprijs.

  Persoonlijke gesprekken & toelatingsexamens

  Tijdens je sollicitatiegesprek maak je kennis met een lid van de toelatingscommissie en de studentendecaan, zodat we meer te weten kunnen komen over je interesses, motivaties en buitenschoolse vaardigheden. Ons doel bij interviews is om reflectieve evaluaties uit te voeren die respectvol zijn voor elke student.

  Toelatingstests voor CIS University bestaan uit twee delen:

  Deel 1: Engels examen. Het examen Engels bestaat uit een mondelinge toets met een docent van de universiteit en een schriftelijke toets (grammatica, woordenschat en ontwikkeling). Het is een eliminatietest.

  Deel 2: Wiskundetoets. Je bestaat uit 21 testachtige oefeningen. De wiskundetoets is niet eliminerend. Het helpt ons om uw niveau te beoordelen en u in het juiste vak te betrekken als u met uw studie aan de CIS University begint.

  Studenten die niet in Madrid wonen en de toetsen niet persoonlijk kunnen afleggen, mogen deze op afstand afleggen.

  Toelating en cursusplanning

  Nadat de toelatingscommissie je aanmelding heeft beoordeeld, ontvang je bij succes een acceptatiebrief.

  Eenmaal ingeschreven kun je bij de studentendecaan langskomen om je vakken te kiezen en je eerste studiejaar te plannen.

  Beurzen en financiering

  Bij CIS University wedden we zwaar op de toekomst. We weten dat het verhaal van elke leerling anders is, en dat is precies de reden waarom we er altijd naar hebben gestreefd onze school zo toegankelijk mogelijk te maken door middel van beurzen die zijn ontworpen om gezinnen te helpen en kansen te bieden aan meer studenten.

  Dit sollicitatieproces is zeer competitief omdat we veel verzoeken ontvangen van hooggekwalificeerde studenten. Het is daarom van groot belang dat aanvragen zo vroeg mogelijk worden ingediend.

  Studenten die hun universitaire opleiding aan de CIS University beginnen (nieuwe studenten) kunnen een studiebeurs aanvragen nadat ze een toelatingsbrief hebben ontvangen van de afdeling Admissions. Mocht de beursaanvraag worden geaccepteerd, dan hebben potentiële studenten maximaal 10 dagen de tijd om de officiële registratie bij CIS University te voltooien.

  Alleen volledig ingevulde aanvragen worden door de Scholarship Committee in behandeling genomen en beoordeeld. Aanvragen worden het hele jaar door op voortschrijdende basis behandeld en beoordeeld in volgorde van ontvangst.

  Algemene vereisten

  • Aanvragers moeten worden toegelaten als student.
  • Dien de gevraagde documentatie in:
   • Volledig ingevuld aanvraagformulier voor een beurs.
   • Essay waarin de redenen achter de beursaanvraag worden uitgelegd.
   • Wees een voltijdstudent (herfst en lente).
   • Voldoe aan de vereisten van de aangevraagde beurs.
   • Geen begunstigde te zijn van enige andere vorm van steun die voor hetzelfde doel bestemd is.

  Soorten beurzen

  Werkbeurs

  Deze beurs is bedoeld voor studenten die willen samenwerken met de verschillende afdelingen van de universiteit. Het is een geweldige kans om je universitaire studie te combineren met je eerste stappen op de werkvloer.

  Om in aanmerking te komen voor deze beurs, moet je een student van de CIS University zijn of het toelatingsproces hebben voltooid en zijn toegelaten.

  Het aantal werkbeurzen is beperkt tot het aantal vacatures dat bij de universiteit moet worden vervuld.

  Zodra de beurs wordt toegekend, wordt de student geïnformeerd over de te verrichten werkzaamheden en het benodigde aantal werkuren.

  • Maximale beurs: € 2.400 per academiejaar
   • Het totale bedrag van de beurs wordt proportioneel verdisconteerd per academisch semester.
   • Minimaal gemiddeld cijfer (GPA) 2,4 (of gelijkwaardig).

  Academische studiebeurs

  Bij CIS University belonen we de inzet en toewijding van onze studenten. De academische beurs is bedoeld voor studenten met een goed academisch record. Daarnaast krijgen studenten die deze beurs ontvangen de kans om deel uit te maken van onze sociale projecten. We zullen je vragen om vrijwilligerswerk te doen en, indien nodig, mee te werken aan acts en evenementen georganiseerd door de International Studies Foundation, de NGO Cruzada por los Niños en de Robert F. Kennedy Foundation (CIS University Corporate Social Responsibility).

  Om in aanmerking te komen voor deze beurs, moet je een student van de CIS University zijn of het toelatingsproces hebben voltooid en zijn toegelaten.

  • Maximale beurs: € 6.000 per academiejaar
   • Het totale bedrag van de beurs wordt proportioneel verdisconteerd per academisch semester.
   • Minimaal gemiddeld cijfer (GPA) 2,8 (of gelijkwaardig).

  Presidentiële beurs

  Bij CIS University belonen we uitmuntendheid en toewijding. De presidentiële beurs is bedoeld voor studenten met een buitengewoon academisch record en met zorgen die verder gaan dan academici op sociaal gebied, ondernemerschap en innovatie. Daarnaast krijgen studenten die deze beurs ontvangen de kans om deel uit te maken van onze sociale projecten. We zullen je vragen om vrijwilligerswerk te doen en, indien nodig, mee te werken aan acts en evenementen georganiseerd door de International Studies Foundation, de NGO Cruzada por los Niños en de Robert F. Kennedy Foundation (CIS University Corporate Social Responsibility).

  Om in aanmerking te komen voor deze beurs, moet je een student van de CIS University zijn of het toelatingsproces hebben voltooid en zijn toegelaten.

  • Maximale beurs: € 9.100 per academiejaar
   • Het totale bedrag van de beurs wordt proportioneel verdisconteerd per academisch semester.
   • Minimaal gemiddeld cijfer (GPA) 3,8 (of gelijkwaardig).

  Elite Talentbeurs

  Bij CIS University ondersteunen we het talent en de toewijding van jonge mensen die een sport op hoog competitief niveau beoefenen. De Elite Talent Scholarship is bedoeld voor hoogwaardige, geaccrediteerde atleten met een goed academisch record.

  Om in aanmerking te komen voor deze beurs, moet je een student van de CIS University zijn of het toelatingsproces hebben voltooid en zijn toegelaten.

  • Maximale beurs: € 9.100 per academiejaar
   • Het totale bedrag van de beurs wordt proportioneel verdisconteerd per academisch semester.
   • Minimaal gemiddeld cijfer (GPA) 3,5 (of gelijkwaardig).
   • Dien een certificaat van het High-Performance Sports Program in (behalve voor studenten van het Elite Soccer University Program).

  Locaties

  • Community of Madrid

   Calle de Velázquez,140, 28006, Community of Madrid

  • Beverly

   Hale Street 376, 01915, Beverly

  Vragen