Keystone logo
CIS University Endicott International Bachelor of Science in Business Management
CIS University Endicott International

Bachelor of Science in Business Management

Community of Madrid, Spanje

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Sep 2024

EUR 23.649 / per year **

Op de campus

* Deadline herfstsemester: Juni Lente semester: November - Doorlopend toelatingsbeleid

** er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Het Bachelor of Science in Business Management-programma is ontworpen om het gezaghebbende perspectief en de persoonlijke leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die succesvolle bedrijfsmanagers nodig hebben. De relevantie van de major voor alle soorten organisatorische instellingen maakt het een goede keuze voor iedereen die van plan is een carrière na te streven in een breed spectrum van zakelijke of managementfuncties wereldwijd. Van supervisor tot CEO, deze track helpt je om effectief te managen in een steeds complexere omgeving. Mogelijke stagerollen zijn onder meer de ontwikkeling en het beheer van human resources, het beheer van consumentenproducten, het beheer van winkels en het beheer van non-profitorganisaties, waaronder handelsgroepen uit de gemeenschap en het bedrijfsleven.

Het Amerikaanse universitaire systeem

CIS University Endicott International

CIS University Endicott International biedt programma's die de beste kenmerken van het Amerikaanse model voor hoger onderwijs combineren, waarbij studenten actieve deelnemers worden aan hun persoonlijke en professionele groei terwijl ze hun diploma behalen.

Bekend om zijn ondernemersgeest, biedt het Amerikaanse systeem flexibiliteit en stimuleert het de betrokkenheid en individualiteit van studenten. Het resultaat is een actief leerproces waarbij het werk en de participatie van studenten worden gebruikt als maatstaf voor succes.

In 1995 gingen CIS University en Endicott College een partnerschap aan om studenten meer educatieve en professionele kansen te bieden om hun horizon te verbreden. CIS University Endicott International studenten ontvangen hun bachelordiploma van Endicott College.

accreditatie

CIS University is door de Gemeenschap van Madrid geautoriseerd om te functioneren als een buitenlandse universiteit in Spanje (BOCM nummer 81, op 6 april 1998 en BOCM nummer 134, op 7 juni 2019).

Endicott College is geaccrediteerd door de New England Commission on Higher Education (NECHE).

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen