Keystone logo
CIS University Endicott International Bachelor's Degree of Arts in International Studies
CIS University Endicott International

Bachelor's Degree of Arts in International Studies

Community of Madrid, Spanje

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Sep 2024

EUR 23.649 / per year **

Op de campus

* Deadline herfstsemester: Juni Lente semester: November - Doorlopend toelatingsbeleid

** Academisch jaar 2023-2024. Collegegeld en tarieven (2024-2025) worden in maart 2024 gepubliceerd. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

De Bachelor of Arts in International Studies is een multidisciplinair programma dat studenten voorbereidt om leiders te zijn in een steeds onderling afhankelijkere mondiale gemeenschap. Deze multidisciplinaire major leert ons de wereldaangelegenheden kritisch te onderzoeken en geavanceerde graden en / of carrières na te streven in het internationaal recht, diplomatie, politiek en zaken. Het programma bereidt zich ook voor op een loopbaan bij gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties wier werk zich richt op mensenrechten, economische ontwikkeling, conflictoplossing, het lot van vluchtelingen en andere dringende mondiale behoeften.

Onze studenten kunnen 4 jaar universitaire studies op onze campus voltooien om de titel van Bachelor of Arts in International Studies te behalen of ervoor kiezen om de laatste twee jaar van hun studie te voltooien aan het Endicott College in Boston (onze zustercampus), of aan een andere Amerikaanse universiteit. hogeschool of universiteit ter wereld.

Het Amerikaanse universitaire systeem

GOS Universiteit

CIS University biedt programma's die de beste eigenschappen van het Amerikaanse hoger onderwijsmodel combineren, waarbij studenten actieve deelnemers worden aan hun persoonlijke en professionele groei terwijl ze hun diploma behalen.

Bekend om zijn ondernemersgeest, biedt het Amerikaanse systeem flexibiliteit en stimuleert het de betrokkenheid en individualiteit van studenten. Het resultaat is een actief leerproces waarbij het werk en de participatie van studenten worden gebruikt als maatstaf voor succes.

In 1995 vormden CIS University (Madrid) en Endicott College (Boston, MA) een partnerschap om studenten meer educatieve en professionele kansen te bieden om hun horizon te verbreden. Beide instellingen zijn een aansluitingsovereenkomst aangegaan waarbij CIS University-studenten Endicott College-credits ontvangen.

accreditatie

CIS University Madrid, Spanje) is door de Gemeenschap van Madrid geautoriseerd als buitenlandse universiteit in Spanje (BOCM-nummer 81, 6 april 1998, en BOCM-nummer 134, 7 juni 2019).

Endicott College (Massachusetts, VS) is geaccrediteerd door de New England Commission on Higher Education (NECHE).

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen